Not: Ankara Grubu merhaba, Bir Ankara lı olarak gruba katılmak ve aktivitelere iştirak etmek istiyorum.(Selami Kalay zaten maillerin geliyor ama katılma fırsatı olmadı henüz) huntercavdar
İlgi Alanı: Vakitle nakit bir araya gelince çevre çoğunlukla karadeniz gezileri ,fotoğraf çekmek, olta balıkçılıgı ,ve yürüyüş,ankara grubunu biraz geç buldum kusuruma bakmayın.
Not: Arkadaşlar 29 ekim 2008 de gezenbilir ankara grubu olarak bizde varız diye bilecegimiz bir etkinlik en azından bir araç korteji yapalım,trafik olarak kapalı olmayan bir güzergah tayin edip bir buluşma noktası oluşturalım (mehmetcik için ne yapabiliriz başlıgında çagrıda bulunmuştum) resmi tatil oldugundan kimseyi engellemeyeceğini düşünüyorum, fikir ve görüşlerinizi esirgemeyin,birazda acele edersek herkez zamanını planlamış olur.
İlgi Alanı: Amatör fotoğrafcılık, eletronik ve teknoloji cihazlar ayrıca motorsporları olarak off-road,formula-1 ve ralliyi çok seviyorum ve takip etmeye çalışıyorum.
Not: Karadeniz Teknik Üniversitesi elektronik haberleşme bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.
İlgi Alanı: 3 temel hobim var.Müzik,modifiye ve silah.6 yılı aşkın süredir bateri çalıyorum,profosyonel düzeydeyim.Amatör olarak akustik gitar ve vokalde yapıyorum.araçlarım '98 subaru impreza turbo ve '06 palio multijet.motor modifikasyonun yanında ralli hobimdir.wrc yi takip ederim.bu siteyle beraber off-road camiasınada adım attığımı düşünüyorum
İş: İşletme öğrencisi
Not: Forum anlamında ciddi olarak takip ettiğim birkaç site var evvelden fakat wraith(efe) in tavsiyesiyle 2 hafta önce üye olduğum gezenbilir.com u,9 kasım ankara buluşmasıyla benimsemiş oldum.ankara grubu üyeleri gerçekten kaliteli insanlardan oluşuyor.offroad maksatlı bir aracım olmasada bundan sonraki buluşmalara efenin jimny siyle katılmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar,bol bulusmalar
İlgi Alanı: Snowboard , müzik (tabii ki sert olanlar ve klasikler) , Silahlar , Savunma sistemleri ve teknolojileri , tarih , sanat tarihi, sanat , fotoğraf (aynı zamanda işim) , Offroad (hobim olmaya çalışıyor bir kaç modifiye ye (yükseltme kiti.!?) ihtiyacım var )
İş: Görsel sanatlar ve grafik tasarım
Not: Ankara bluşmalarına , menzilimin yeteceği buluşmalara, offroad gezilerine vs vs elimden geldiğince katılmak isterim. bu topluluk anlık gaza gelipde zamanla oluşan ilgisizlikle yok olsun istemem.
İlgi Alanı: 4 çeker, 2 teker, oto müzik sistemleri, kampçılık.
İş: Medikal. Aslen beden eğitimi öğretmeni ve yüzme antrenörü.
Not: Site epeydir gözlemim altındaydı, epeydir de üye idim, bundan sonra aktif olabilmek ve benide aranıza almanızdan büyük mutluluk ve memnuniyet duyacağım. 79 model CJ-5 sahibiyim ve eğer beni de kabul ederseniz, elimden geldiğince gezilerde bulunmaya çalışacağım...
İlgi Alanı: Motorsiklet, aikido, kitaplar, internet, deniz....Bu sene imkan olursa kaptanlık belgesi almayı planlıyorum...
İş: Tekniker
Medeni Hal: Bekar
Not : Benzer frekansta ve kendini geliştirmiş insanlarla tanışmak genelde yalnızlığı seven mizacıma ağır bastı bu seferOrganizasyonlarda tanışmak dileğiyle...Bu siteyi tasarlayanlara da teşekkür ederim.
İlgi Alanı : Avcılık-Atıcılık, dart, doğa ile boğuşmak (tabi benim ihtiyar hilux ve beretta AL390'nımla birlikte)
Not : Avcılık, özellikle domuz ve ördek avcılı sebebiyle zor arazi şartlarında, sizler kadar olmasa da çamur ve karla uğraşmak, uğraşamaya gücü yetmeyen arkadaşlarımı ihtiyarın yardımıyla bulundukları durumdan kurtarmak, günün yorgunluğunu avdan sonra közde hazırladığım patlıcan salatası, mangalda et ve rakı kombinasyonu ile atmak en büyük zevklerim arasındadır.