Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu
Ad - Soyad: Alp
Doğum Tarihi ve Yeri: 1974 -
Memleket:
Semt: Emek
İlgi Alanı: Mekaniğe tapıyorum. 93' ten beri çok çeşitli araçlarım oldu. Seneler önce Ankara Otomobil Sporları Kulübü bünyesinde kurulan ilk Off Road komitesinde yer aldım. Şampiyonaya puan veren Ankara' nın ilk Off Road yarışının parkurunu, içinde yeraldığım komite ve Kulüp Başkanımız Agah ÖRS ile hazırladım. Coupe makinalarım dışında, yıllar önce compettion hazırlığı yapılmış 76 CJ5 almıştım. Yarışamadan sattım, kısmet olmadı....
Şimdi; 95 5.2 V8 Grand Cherokee' ye biniyorum ve aracımı imkanlarım dahilinde yol dışına hazırlamaya çalışıyorum.
İş: 93 T.E.D. Mezunuyum, daha Sonra Educational Institude of American Hotel & Motel Association' u bitirdim. Esas mesleğim otelcilik, ön bürocuyum. Seneler önce şehir otelciliğini bırakıp Bodrum' a yerleştim, iç çamaşırı ve bikini satıyordum.
Bir sene önce Ankara' ya geri döndüm.
Not: Bu keyifli siteyi tesadüfen buldum ve paylaşımlardan çok keyif alıyorum. Umarım bende verimli olurum... Düzenlenen gezi toplantı v.s. katılmaktan zevk duyacağım... Herkese yeniden Merhaba..... ___"Route 66" ' i Boydan boya, Custom Üstünde Katetmeden Ölmeyeceğim___