Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,571

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Işık ağı - Karagöl kampımızın ayrıntılarını, görsellerini sizlerle paylaşmak istiyoruz, buyrun :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

Haydi artık dönün ve görselleri ekleyin arkadaşlar:smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği (22-23-24 Nisan 2011)

İyi akşamlar hoş geldin zerrin inşallah herşey istedigin gibi olmuştur resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bizim adana oof gurubu adana kızıldağa gitmişti daha dönmediler. Benim eşim adana oof un başkanı yolun bu tarafa düşerse seninle tanışmak istiyorlar arkadaşlarına sevgiler adana oof dan selamlar

kamp alanını en son biz terk ettik saat 17:00 de son fotoğrafla başlayalım yeni topik açılmadan önce

100_4222.jpg

bizde şimdi geldik ; sizden sonra yağmur ve vericilere çıktıkça çok güzel kar yağışı vardı görselleri yeni topic açılınca oraya atarız

Işık dağı etkinliğine katılmak üzere cuma akşam geç saatlerde karar verdik,aracımızdaki eksiklere rağmen yol çıktık büyük bir tesadüf Çerkeş sapağında Zerrin hanımla buluştuk.dolayısı ile kamp alanına eziyet çekmeden ulaştık.güzel bir etkinlik oldu.herkese teşekkürler.

SAM_1772.jpg

SAM_1773.jpg

SAM_1775.jpg

SAM_1777.jpg

hoşgeldiniz güzel olmuştur inşallah geziniz

dağ arkadaşlarımızı yormuş herhalde kimseden ses çıkmıyor.

haydi Zerrin hanım resimleri görelim, heyecanlandım bak...

Cok guzel gecen bir erken Bahar kampindan yeni donduk, bu fotograflari cumartesi sabahi 05.10 da cekilmistim ,geceden sabaha kadar ates basinda kalan ve bizlere uyurken sohbetleri ninni gibi gelen arkadaslarimizin direncleri her turlu takdire sayandir, kendilerini buradan bir kere daha kutluyorum.. Tabii gorsellerin hepsi bu kadar degil!..

IMG_6150.jpg

IMG_6142.jpg

her ne kadar son dakıkada katılsak cok guzeldı cok keyıflıydı ;D ;D ;D

Çok güzel bi etkinlikti yeni insanlarla tanışmak yeni dostluklar kurmak ve tabiki doğa harikaydı herkese çok teşekkür ediyorum
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT0587.jpg

PICT0589.jpg

PICT0590.jpg

PICT0597.jpg

PICT0598.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

PICT0600.jpg

IMAG0087.jpg

IMAG0091.jpg

PICT0609.jpg

PICT0610.jpg

Sevgili gezenbilir ekibi :smiley:

Aranıza yeni katılmış olmamla birlikte , bu etkinlik sizler ile geçirmiş olduğum ilk etkinlikti (-İlk ama son olmicak-) . Çok güzel bir etkinlikti . Kamp alanımız oldukça güzel bir yere sahipti ve kamp ateşimiz hiç sönmedi , ki bu bir çok yerde kamp alanındakilerin neşesini , enerjisini belli eder .

Bu etkinlik sayesinde sizler gibi gayet sevecen , cana yakın vede en önemlisi doğa sevgisine sahip insanlar ile tanıştım , bundan mutluluk duyuyorum .

İyiki bu etkinliğe katılmışım , sizler ile tanışmak vede bu etkinlikte bulunmak oldukça güzeldi ..

Herkese saygılar ve sevgiler ...
Doğukan Güngör

Doğu.' Alıntı:
Sevgili gezenbilir ekibi :smiley:

Aranıza yeni katılmış olmamla birlikte , bu etkinlik sizler ile geçirmiş olduğum ilk etkinlikti (-İlk ama son olmicak-) . Çok güzel bir etkinlikti . Kamp alanımız oldukça güzel bir yere sahipti ve kamp ateşimiz hiç sönmedi , ki bu bir çok yerde kamp alanındakilerin neşesini , enerjisini belli eder .

Bu etkinlik sayesinde sizler gibi gayet sevecen , cana yakın vede en önemlisi doğa sevgisine sahip insanlar ile tanıştım , bundan mutluluk duyuyorum .

İyiki bu etkinliğe katılmışım , sizler ile tanışmak vede bu etkinlikte bulunmak oldukça güzeldi ..

Herkese saygılar ve sevgiler ...
Doğukan Güngör

dogukan bu guzel sozlerı benım saat işini hallederek susleyebılırsın ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.