Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 347
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,739

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ben capon gezisi organize edeğim,
Ne bu ya bütün gün Land la uğraş dur.
Araç kurtaracağız diye vadinin derinliklerine gidemedik .
;D ;D ;D

aaaaa benide alın aranıza , ama lütfeen ;D isterseniz hafta içi vadinin derinlikerine gidip benim bıraktığım diff muhafazasını ararız, siz ararsınız ben uzaktan bakarım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
aaaaa benide alın aranıza , ama lütfeen ;D isterseniz hafta içi vadinin derinlikerine gidip benim bıraktığım diff muhafazasını ararız, siz ararsınız ben uzaktan bakarım ;D ;D

bende yanında kalırım yavuz ,yanlız hissetme kendini diye... caponcuysak bizde insanız canım. ;D ;D ;D ;D ;D

cihan abi hayırdır vinç çalışmadımı???

bi kapak aldırıcam sana.rollerların önüne şöyle tertemiz.

kapak warnın ..bursa eurowinchten.tık oturuyo..

discovery-V8' Alıntı:
Capon çetesi (onlar kendini biliyor) özelden taciz etmeye devam ediyor , ama intikamım acı olacak, bana özelden gönderdikleri video buyurrun bakalım ;D ;D ;D

http://s925.photobucket.com/albums/ad93/savruksansar/?action=view&current=LandRover.flv

Son 15 sn çok can alıcı olmuş ;D

çağlar' Alıntı:
bende yanında kalırım yavuz ,yanlız hissetme kendini diye... caponcuysak bizde insanız canım. ;D ;D ;D ;D ;D

Adında LAND geçenler yanımda kalabilir ;) Sonradan gidip dağılan çeteden artanları karpuz toplar gibi topyalacağımız için yardım gerekebilir ;D

Başka foto yokmu ya, herkes çekiyor ama paylaşmaya gelince kimse ortalarda yok, neden her gezide böyle oluyor? Hadi dökülün foto video ne varsa ;D

Bunlar gerçekten capon çetesi ;D ;D ;D Ciddi ciddi klip yapmışlar ve çok tehlikeliler.Gezen bilir'in paparazzileri ,bu kliple harakiri yapmışta olabilirler ;D ;D ;D

zaten benim anladığım hep senin üzerine oynamışlar bizim hemşeriler ;D.video sen foto sen.. ;D

Allah allah yahu, bak şu adamların işine.. İşi gücü bırak, tüm etkinlik LR peşinde.. Bu japonlardan korkulur... Yavuz abi sahi kim ne ara çekti yaptı bu klibi ??
;D ;D ;D

Bu arada 2. resimde Yavuz abinin çaresizlik içindeki suratına odaklandım klipte.. Orayı kaçırmayalım ;D

çağlar' Alıntı:
zaten benim anladığım hep senin üzerine oynamışlar bizim hemşeriler ;D.video sen foto sen.. ;D

Hiç iyi bişey çekmemişler zaten , 9 saatten geri akılda kalan benim takılmam başka bişey yok, esas atraksiyon burdan 300 metre ilerideydi ama yayan bile gelemdiklerinden ne foto ne video ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR