Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,128
Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

size iyi eğlenceler.fotoğraf ve videoları burda görebiliriz umarım

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

başkan jeep murat beyle yazışmamızda araçsızım demiştim,eklemeyi becerdimmi bilmiyorum kas gücüyle gidebilen bi 4x4 resmi koyup bunla ekibe katılabilirmiyim diye bi espri yapmaya çalıştım.siz kayışdağı yeditepe civarında bi tur yaparsanız 'harakiri'için katılırım.yedpada işyerim.

trailcart dostum.google da bak istersen rtl de gördüm .bi parkur yapmışlar el freni filan var kaymasın diye çakma 4x4 ler kadar gidebiliyo http://www.trailcart.eu/

tyt fan degerlı kardesim parası olan pajero .suzukı alıyo... parası olmayan cj alıyo demıstınya bence sen bu ıse cj alarak baslasan ıyı olur yoksa kasgucu fılanyalan olur.....off-road ta ılk adım cj ismakınası gıbı mekanık ustada yapıyo ınsanı:smiley:

sizdeki cj ler değil benim kastettiğim parasız olan cj si.sadık beyin araca harcadığı paraya yada sizdeki sanırım sadık beyin eski yarıştığı araca yapılan masrafa navigatör filan alınır herhalde:smiley:cengiz beyin biara sattığı ordudan çıkma cj ler kastım.cj okul tabi.askerde karburatörüne hava üfleyip çalıştırdığım kaputu yarık el freni ayaktan ,ayaktan marşlı 'mk38'galiba aşkımdı benim.sadece benzin ikamallerinde ve gestay larde görşebiliyoduk aşkımla.

m38 leri kullandığınız yılları anlattığınıza göre siz bizden yaşça bayağ büyüksünüzdür. sizin tecrübelerinize her zaman saygı duyarız bu sitede sizin gibi tecrübeli insanlarla konuşmak ve yazışmak bize grur veriyor bu konuda bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız valla çok mutlu oluruz. murat abidede m38 vardı oda yapım aşamasında merakınız varsa bizzat kendi ile bu konuyu konuşabilirsiniz yaza doğru aracın biteceğini duymuştum..

mithatcan kardesim m38 hazırladıgım dogru ama bılıyosun benım baba meslegı oldugu ıcın babama özel hazırlıyorum hedıye olucak bıraz ...bırde benım kartlarımda resmı oldugundan maskot gıbı bısıı olucak...ınsallah baharaa yollara cıkar:smiley:

yok be dostum .ben 67 liyim .ben kaçtım askerlik kovaladı.97 de kaçıcak yer kalmadı.apar topar gittim.ver elini kıbrıs.kıbrıs müze gibi.zırhlı alaya gittim.74 te takılı kalmış.zpt ler reo lar,bi iki ganimet unimog, bi tonda yıprak tuzla jeep.ben muhabereye düştüm ,kısmetimede 4 takoz üstünde bi m38.topladılar ,silmek çalışır göstermek toros tatbikatına sokmak için bana zimmetlediler bide üzerine kuma 68 unimog haber merkezi aracı,ben 38 le sevişiyodum cumadan cumaya.cuma benzini dolduruyodum, benzini biten ondan sifonliyodu,banada aşkımla benzinliğe kadar görüşme şansı oluyodu.cuma öğlen sonralarıda gestay açık görüşmeleri.bi görüşme sonrası aşkımı geri geri garaja bırakırken stepneyi bi taktım garaj demirine sağ kapıdan girdi stepne yanıma.öle çürümüş garibim. iki ay ayrı kaldık aşkımla anca sıra geldi yapılsın.kimse inanmaz ama araç öle eskiydiki saçtan kalın boya vardı üzerinde,bide denetlemeye çıkarken lastikleri aykkabı boyasıyla boyamıştım lastikler ağarmıştı yani.erzak aracı olarak kullanılan reo yada bakıyodum yan yan ama aşkım willy di.sanırım hala yaşıyodur ve hala denetlemelere nato benziniyle sulandırılmış haki boyasıyla makyajlanıp çıkıyodur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR