Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)
yok be dostum .ben 67 liyim .ben kaçtım askerlik kovaladı.97 de kaçıcak yer kalmadı.apar topar gittim.ver elini kıbrıs.kıbrıs müze gibi.zırhlı alaya gittim.74 te takılı kalmış.zpt ler reo lar,bi iki ganimet unimog, bi tonda yıprak tuzla jeep.ben muhabereye düştüm ,kısmetimede 4 takoz üstünde bi m38.topladılar ,silmek çalışır göstermek toros tatbikatına sokmak için bana zimmetlediler bide üzerine kuma 68 unimog haber merkezi aracı,ben 38 le sevişiyodum cumadan cumaya.cuma benzini dolduruyodum, benzini biten ondan sifonliyodu,banada aşkımla benzinliğe kadar görüşme şansı oluyodu.cuma öğlen sonralarıda gestay açık görüşmeleri.bi görüşme sonrası aşkımı geri geri garaja bırakırken stepneyi bi taktım garaj demirine sağ kapıdan girdi stepne yanıma.öle çürümüş garibim. iki ay ayrı kaldık aşkımla anca sıra geldi yapılsın.kimse inanmaz ama araç öle eskiydiki saçtan kalın boya vardı üzerinde,bide denetlemeye çıkarken lastikleri aykkabı boyasıyla boyamıştım lastikler ağarmıştı yani.erzak aracı olarak kullanılan reo yada bakıyodum yan yan ama aşkım willy di.sanırım hala yaşıyodur ve hala denetlemelere nato benziniyle sulandırılmış haki boyasıyla makyajlanıp çıkıyodur.