Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,170

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

can senden korkulur kum çamur vız geliyor sana seneye yarışlara katacam seni, sponsorda buldum . dardanel ton

Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

pancarmotorcu' Alıntı:
can senden korkulur kum çamur vız geliyor sana seneye yarışlara katacam seni, sponsorda buldum . dardanel ton

Abilerimiz varken bana düşmez abi....
Daha ögrenecek çooooook hareketlerimiz var..

başkanjeepmurat' Alıntı:
degerlı arkadasım google da murat taslıdag yazarsan benı erol bey in şampiyon yapmadıgını göreceksın sanırım. araştırmaların bıraz zayıf kendını gelıstır. www.baskanjeep.com .ayrıca herzaman beklerım öğrenmek istedigin konu olursa yardımcı olurum saygılar.

tfy !!! birgün muratın ofisine gidersen masasının arkasındaki duvara bir bak !!! gerçi gözün başka birşey görmiyecek zaten oradaki kupalardan başka hiçbir detayı ;) kişilik olarakta mükemmel ve bir okadarda mütevazidir bi çay bile ısmarlar sana hemen :D

kanal a nın programın cumartesi günü başından sonuna kadar seyrettim cok güzel olmuş bizim birinci gurubu toplanma alanında ve ilk harekette bolca cekmişler gerci etaplar içinde görüntümüz yok olmazda tabiki hiç takılmadıkki bizden sonra gelenler nasıl bu kadar zorlandı anlamadım

reis28' Alıntı:
kanal a nın programın cumartesi günü başından sonuna kadar seyrettim cok güzel olmuş bizim birinci gurubu toplanma alanında ve ilk harekette bolca cekmişler gerci etaplar içinde görüntümüz yok olmazda tabiki hiç takılmadıkki bizden sonra gelenler nasıl bu kadar zorlandı anlamadım

inceden inceden :smiley::smiley::smiley:

tv için takılmak lazım.
offroad ta unlu olmanın yolu takılmak lazım. benım amcaoglu gunun yıldızı tuscon la.
:smiley::p)

murat bey sizi şahsen değil ama tanıyorum.
sınıf şampiyonu olmuşsunuzdur.ama türkiye offroad şampiyonu olduğunuzu duymadım.1988de ilk yapılan resmi offroad yarışından beri izliyorum.sizin kadar değil ama yeterince geliştim.sizi ofroada katkınızdan dolayı takdir ederim.son olarak sadık beyin eski cj si ilede izledim sizi.
crv sever arkadaşım crv 4 çekerdir ama 4x4 değildir bence bu benim fikrim ama hiç bi comtetisyonda crv kullanan görmedim.unimog toyota filan olacaksa ekipte seve seve sağ koltuğunuza otururum.ben kenan çarpışantürkün kullandığı araç ın sağ koltuğuna oturma şansı yaşadım. oyüzden crv kesmez:smiley:
bir pazar gezmesi olarak ve offroad ın güzel bi uğraş olduğunu anlatması bakımından çok güzel bi gün yaşamışsınız.eskiden 4x4 e toplunmun bakışı farklıydı.gezenbilir grubunun katkılarıyla bu bakış çok değişti.insanlar imrenerek bakıyor araçlara araçlara yapılan modifikasyonlarda değişti.eskiden kromaja tikky janta boğılan araçlar hakettikleri aksesuarlara kavuşuyo vinç lastik vs.ama sizi izleyip size özenip crv si ile santa fe si ile hatta range roveri ile saplanıp kalanları çok görüyorum .özellikle yeditepe ünvden arkadaşlar ferhatpaşada epey çamura yapışıyo.
yanlış anlaşılmak istemem

yeditepede biz kaldık orası çamur değildi balçık olmuştu zaten oraya giripte çıkabilecek araba hemen hemen yok gibi

bir navara ile bi hayin dayı vardı sizmiydiniz bilemem. nhat beyin nihat beye gelenlerin baen test için girdikleri bi yangın yolu var hemen grişinde boğulmuştu navara . ordaki esnaftan biri abi minnacık suzkiyle herif tepeye sardı (jimmy)bunlar tanklarla battı diyodutv de seeyrettiğimiz çamurda macun gibiydi.tekerleklere yapılan çekimlerde toplanan çamur ciddi kildi.crv ci arkadaşa bişi daha söliim ben eski camel etabından kenan abinin sağ koltuğunda kenan abiin fj70 ile gümüşdereye indim. ve ordan geri çıktım. iç organlarım yer değişti. kenan abinin egosu harakiri yaptırmadı crv yaptırmaz bence:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR