Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,128

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

Kalite kötü ama en azından merakınızı giderir.
1.Bölüm
th_xxx-1.jpg

2.Bölüm
th_xxx-2.jpg

3.Bölüm
th_xxx-3.jpg

4.Bölüm
th_xxx-4.jpg

Ynt: Gezenbilir Belgrad Gezisi Kanal A Motosport Programında (14 Mart /2009 12:40)

kanal a ya teşekkürler güzel kareler almış

Çok güzel olmuş, Kanal A ya teşekkürler.

Kocaoğlanım da çıkmış toplanma noktasında kameranın yanından geçerken...

Organizyonun ve sitenin yöneticilerini de güzel organizasyon ve güzel mesajları nedeniyle kutluyorum... :smiley::smiley::smiley:

Cumartesi günü, Arama Kurtarma Birliğinde derste olduğum için Kanal A Tv.de çekimleri izleyememiştim. Şimdi buradan izledim. Sağolasın Göktuğ :smiley: Bu nasıl bir aşktır ki işi gücü bırakıp off-road yapmak geldi içimden :D
Şimdilik orjinal çekimleri elimize ulaşmadı. Ulaştığı zaman hemen foruma koyacağız.

Tekrar herkese selam..

Ya program başlamadan 15 dakika önce geldi aklıma ekrandan kayıt yapan programı bulmak. acele ile kurdum, çözünürlük ayarlarını yapamadan program başladı. Zaten kanaA nın internet sitesinden kayıt ettim. %25 kalite ile yapmışım çok net değil işte. Ama öğrendim bir daha daha güzel olur inşallah...;D

tyt.fan' Alıntı:
çok dehşetmiş parkur.50 araç ve çoğunun kağıt üzerinde 4x4 olması biraz tatsız olmuş galiba.makosen ayakkabıyla saraçoğluna çıkmış bazı arkadaşlar.mog lar olmasa herhalde epey zayiyat olurdu.honda crv ve kia yı o parkura sokmak zaten organizasyona harakiri bence.organizatör arkadaşlar maç öncesi hakemin krampon kontrolü gibi en azından mudder olmasa bile at lastik kontrolü yapması lazım.murat taşlıdağ ıda offroad şampiyonu yaptı ya erol bey :smiley:
degerlı arkadasım google da murat taslıdag yazarsan benı erol bey in şampiyon yapmadıgını göreceksın sanırım. araştırmaların bıraz zayıf kendını gelıstır. www.baskanjeep.com .ayrıca herzaman beklerım öğrenmek istedigin konu olursa yardımcı olurum saygılar.

Murat abi helal olsun nasıl tırmandın bide arabanda hiç bir özellik yokken ne winç nede kilit.....

off road mücadeledir arkadaşlıktır dayanışmadır bunların hepsi bu gezide vardı diyebilirimki gezenbilirin tarihindeki sayılı gezilerinden biriydi
tyt.fan' Alıntı:
çok dehşetmiş parkur.50 araç ve çoğunun kağıt üzerinde 4x4 olması biraz tatsız olmuş galiba.makosen ayakkabıyla saraçoğluna çıkmış bazı arkadaşlar.mog lar olmasa herhalde epey zayiyat olurdu.honda crv ve kia yı o parkura sokmak zaten organizasyona harakiri bence.organizatör arkadaşlar maç öncesi hakemin krampon kontrolü gibi en azından mudder olmasa bile at lastik kontrolü yapması lazım.murat taşlıdağ ıda offroad şampiyonu yaptı ya erol bey :smiley:

tyt.fan' Alıntı:

tytf.fan ;
Sizin bu yorumunuzdan sonra Honda crv ile co_pilot olarak harakiri yapmaya davet ediyorum..ne dersiniz. :mad: aynı parkurda...

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Kaybeden 1 kasa balık getirsin biz ekip olarak yeriz :D

Ayıp ettin dostum , Ben zaten arkada balıkla dolaşıyorum..

Kaybetmek yada kazanmak önemli degil ki benim için....
Önemli olan dayanışma , dosluk, sevgidir benim için...
Sen yeterki iste getiririm bir kasa balık, senin için ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR