Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,044
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Ben de herkese tekrar teşekkür ederim, fotolar da şahane, böyle güzel bir guruba organizasyon yapmak ta gerçekten çok keyifli :smiley:

Etiketler

BamBina' Alıntı:
Siz nutellayı götürürken, Bülent abi aç kaldı... Adam kuru ekmekle yetinmek zorunda kaldı... :D
Aaa reca ederim..Ben Nutellanın üstten 3cm kadarını yedim, gerisini kim yedi bilemiyorum, son gördüğümde yarıya gelmişti..:smiley:.
Yoksa sevtap hn dayanamayıp ..Nutella elden gitmeden yiyeyim barimi dedi..?Yoksa bület abimiz devreyemi girdi arada bilemem. :smiley: :smiley:

Katılamayanlar olarak yenisini bekliyoruzzzzzzzzz

Deep' Alıntı:
Ben de herkese tekrar teşekkür ederim, fotolar da şahane, böyle güzel bir guruba organizasyon yapmak ta gerçekten çok keyifli :smiley:

Offroadpassion' Alıntı:
Aaa reca ederim..Ben Nutellanın üstten 3cm kadarını yedim, gerisini kim yedi bilemiyorum, son gördüğümde yarıya gelmişti..:smiley:.
Yoksa sevtap hn dayanamayıp ..Nutella elden gitmeden yiyeyim barimi dedi..?Yoksa bület abimiz devreyemi girdi arada bilemem. :smiley: :smiley:

Valla billa ben yemedim :D
Ama 4cm. eksik haliyle korumaya aldım...

SDC' Alıntı:
Valla billa ben yemedim :D
Ama 4cm. eksik haliyle korumaya aldım...

eeevvet benim ünüğümü sıkarak aldın korumaya ;D ;D ;D

Bu arada bunlarıda benim makinede unutmuşum ::smiley:

Bambina sağol benim yiyemediğimi belgelemişsin. doğrudur ben spora gidiyordum. ayrıca yine bana göre katı bir diet proğramı uyguluyordum. kereviz dieti ile kivi rejimi önermişlerdi onu yapıyordum. onlar hariç her şeyi yiyebilirsin demişlerdi. sanırım işe yaramamış. kandırılmışım.
sevtap makinam aşağıda olduğu için senin peynir torbası önünde iken belgeleyemediğim anların var. korhan da şahit. ;)

peynir torbası dediğin şey ne ki bülent abi... 2 mm kalınlığında peynirler vardı içinde, bize ne yapar 2mm lik peynir... ::smiley:

bu arada bu gezinin devamını yaz bitmeden yapmayı düşünüyoruz arkadaşlar...
detaylar en kısa zamanda bilginize sunulacaktır...

ay dayanamadım söledim :D

Bugün duyduğum en güzel haber Derya, seni çok seviyorummmmmmmm :smiley:

aura' Alıntı:
bu arada bu gezinin devamını yaz bitmeden yapmayı düşünüyoruz arkadaşlar...
detaylar en kısa zamanda bilginize sunulacaktır...

ay dayanamadım söledim :D

sizin peynirlerden bahsetmiyorum derya sevtabın zulasında peynir vardı. ama onu nutella gibi ifşa etmedi kendi götürdü.

gezimizde mekan sahipliği yapan getirip götüren arkadaşlara kocaman teşekkür

saryergezi155.jpg

fotoğraf avcıları eller deklanşörde fotoğraflanabilecek konu kovalıyorlardı

saryergezi148.jpg

ben ancak böylelerini çekebildim

saryergezi27.jpg

gezide yeni dostluklar kuruldu. eski anılar yad edildi. benim bonusum bizim ozanın gölcükte görev yaparken ki tanıdığı askeri çıktı.

saryergezi127.jpg

yorulanlar kısa dinlenme molaları verdi

saryergezi133.jpg

zaten bu arada çay serviside başlamıştı manzara seyredilerek sohbet edildi

saryergezi126.jpg

hosteslerin uçuş öncesi bilgi vermesini andırırcasına arkadaşlar yüzme bilmeyenlere teknede teorik bilgiler verdi

saryergezi66.jpg

sedatta gezi boyunca fikirleri dinledi. dinlerken bile karizmasını konuşturuyor. ama ben gibi oda derin suda yüzemiyor. en azından ben çimlendim tekneden 4 metre açıldım

saryergezi147.jpg

gezenbilir olarak evlere servis hizmetmiz başlamış. bilmiyordum. tekneyle alıp. off road aracıyla evine teslim ettik deryanın teyzesini

burası Garipçe köyü karşıdan gelen teknede deryanın teyzesi var

saryergezi129.jpg

konuklarımız teknemize ulaştı. bir iki manevra sonucu teknemize hasıl oldular

saryergezi132.jpg

hep uzaktan görünen gemici dostu fenerler

saryergezi139.jpg

Aslında fener değil de radar diyebiliriz onlara. Boğazın çeşitli yerlerinde, sanırım 15 adet mevcutlar :smiley: Ayrıca bunlar gemici düşmanı da olabilir. Özellikle kaçakçılar için :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR