Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)
Arkadaşlar herkese merhaba, ben de yeni bir gezenbilir üyesi olarak bu tekne gezisine katılmayı çok istiyorum . Fakat gelip gelemeyeceğim henüz şu an belli değil.
Cumartesi günü kesin sonucu bildirsem geç kalmış olur muyum. Organizasyonu düzenleyenlerin dikkatine...
interseco' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba, ben de yeni bir gezenbilir üyesi olarak bu tekne gezisine katılmayı çok istiyorum . Fakat gelip gelemeyeceğim henüz şu an belli değil.
Cumartesi günü kesin sonucu bildirsem geç kalmış olur muyum. Organizasyonu düzenleyenlerin dikkatine...
İnterseco, yer olabileceğini düşünüyorum.. Sana özelden organizasyonu yapan arkadaşların numarasını veriyorum Geleceğini haber verebilirsin böylece... Yalnız kalkış saat 12:00 unutmayasın )
pazar günü için farklı bir aktivitemiz war ama iptal etmeye çalışacağım yarın. büyük ihtimalle geleceğim. öncelikle üye arkadaşlarla tanışmak için. bu arada yüzme bilmiyorum yaa
yüzme bilmeme konusunda yalnız değilsin. dibini görmediğim diyeceğim su berrak olur diye söyleyemiyorum. ayağımın yere basmadığı derinlikte yüzmemek gibi bir batıl itikadım var. ayrıca benim gibi itiraf eden birde Caner var bildiğim. biz mangalı martılardan koruma görevini alalım. nebetleşe değişelim.
kocaeliden ilk otobüs 06:00 daymış.. 1 saatte istanbul a gelsem, 1 saatte evde olsam. 8.. face i çıkarsam parka götürüp eve dönsem 10:30... 11:30 bilemedin 11:45 de Sarıyerdeyim nasipse. Vermeyin yerimi kimselere..
Mangal yapılacaksa tavuk soslayayım ben cumartesiden . süper sos yaparım öyle böyle değil
pazar yanıma alacakları da şimdiden hazırlamak lazım.
Palet gözlük getiricem. Bir Allah kulu bana dalmayı öğretir mi acaba