Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
yüzme bilmeme konusunda yalnız değilsin. dibini görmediğim diyeceğim su berrak olur diye söyleyemiyorum. ayağımın yere basmadığı derinlikte yüzmemek gibi bir batıl itikadım var. ayrıca benim gibi itiraf eden birde Caner var bildiğim. biz mangalı martılardan koruma görevini alalım. nebetleşe değişelim.
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
yüzme bilmeme konusunda yalnız değilsin. dibini görmediğim diyeceğim su berrak olur diye söyleyemiyorum. ayağımın yere basmadığı derinlikte yüzmemek gibi bir batıl itikadım var. ayrıca benim gibi itiraf eden birde Caner var bildiğim. biz mangalı martılardan koruma görevini alalım. nebetleşe değişelim.
mangalı siz sevgili yüzmebilmeyenlerden kim koruyacak ben face gelsin diyorum... efendiler bu ülkenin mangallarının kaderi yüzmebilmeyelere, yüzmebilmiyorum ayağına yatanlara teslim edilemez. ;D ;D ;D
yüzme bilmeyenlere sesleniyorum : D
arkadaşlar biz denizde yüzmenin keyfini cıkarırıken eğer mangalda bişey kalmazsa kenidiniz can yeleksiz, kolluksuz, simitsiz bopazın ortasında bulursunuz )
( aklıma başka tehdit gelmedi napıyım anca böyle kurtarıcaz mangalı )
korksunlar iyidir. korku en iyi terbiye yöntemidir. (sana yakında sürprizlerim olabilir. resim ve videoları kurtardım. yalnız videoları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum şimdilik o ayrıntıyı aştımmı tamamdır. ;D)
Arkadaşlar, konu dışı olacak ama izninizle sizlere sormak istiyorum.
Duyduğum bir habere göre
Ağva sahilinde yunus balıkları kenara kadar gelip insanlarla yüzüyorlarmış.
Oyun oynuyorlarmış . Buna şahit olan oldu mu aramızda, çok merak ediyorum.