Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,637
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı (23 - 24 Ocak 2010)

Çok güzel bir kamp olduğu belli. Artık diğer fotoğraf ve haberler için pazartesiyi sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
Selamlar,

Etiketler

Selamlar

Şimdiye kadar yazmadım ama içim eridi :smiley: Katılmayı çok istemiştim

4 kişi de biz eklenecektik ama 10 yaşındaki ikizlerim dayanamaz diye korktum hanımlar pek nazlı

İnşallah başka bir etkinlikte görüşürüz kısmetse

gidenlerin saglık sıhhat afiyet ve bol resimle dönmesini dilerim

saygılar.

selam Murat bey sağlık en önemlisi, bende çok üşüyrum o nedenle kışın bir yere pek çıkamıyorum, diğer arkadaşlarında keyfini kaçırmıyayım diye, umarım iyidir eşiniz, valla çektiğiniz bir kaç fotoğraf bile heyecanlandırdı, keşke orda olsaydım dedim, birde anlattıklarınıza göre üşüme de aklıma gelmedi, muhlamayı arkadaşlardan biri kaşıklıyordu, karların üzerinde sıcacık çayla kahvaltı keyifli geçmiştir, diğer arkadaşları heyecanla bekliyoruz, onlarda sağlıkla gidip sağlıkla dönerler, resimlerle de olsa bizde paylaşmış oluruz

haklısınız Hasan bey, pazartesiyi beklememiz gerekecek, arkardaşlar şuan belki çoğu uyumuşlardır bazılarıda belkide yaktıkları ateşin etrafında toplanmış sohpet ediyorlardır,
kampın keyifli anlarını çektikleri resimlere yansıtmalarıyla , bizde burda bakarak, oraya gitmiş kadar olruz artık,

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam Murat bey sağlık en önemlisi, bende çok üşüyrum o nedenle kışın bir yere pek çıkamıyorum, diğer arkadaşlarında keyfini kaçırmıyayım diye, umarım iyidir eşiniz, valla çektiğiniz bir kaç fotoğraf bile heyecanlandırdı, keşke orda olsaydım dedim, birde anlattıklarınıza göre üşüme de aklıma gelmedi, muhlamayı arkadaşlardan biri kaşıklıyordu, karların üzerinde sıcacık çayla kahvaltı keyifli geçmiştir, diğer arkadaşları heyecanla bekliyoruz, onlarda sağlıkla gidip sağlıkla dönerler, resimlerle de olsa bizde paylaşmış oluruz

Merhaba Öznur Hanım,

Sizlerin daha iyi bildiği gibi bayanların malesef üşümeleri daha fazla. Siz ne kadar önlem alırsanız alın metebolizma meselesi.1 saat öncesinde yaptığım görüşmede kamp alanı yavaş yavaş terk ediliyor.Şu ana kadar kazasız belasız bir şekilde faaliyet sonlandırıldı.İnşallah her kez sağ salim evine ulaşır.

Merhaba Murat bey, çok geçmiş olsun. Gerekli ekipmanınız olsa da şartlar oldukça zor. Katılan tüm arkadaşları tebrik etmek lazım.
Oradaki havayı solumanız bile yeterli bence.

Murat bey kamptaki arkadaşlarla irtibatı kesmeyiniz, hava şartları malumunuz. Herşey yolunda gidiyordur umarım.

Öncelikle sağlık haberlerinizi, sonra da fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley: :smiley: :smiley:

kampçı arkadaşlar dönüş yoluna çıkmışlardır, allah yollarını açıketsin, kazasız , sağlıklı olarak dönerler, gidemedik ama kalbimizin onlarla olduğunu burda paylaşalım döndüklerinde siteyi açtıklarında onları düşündüğümüzü ve iyi dileklerimizi ilettiğimizi gördüklerinde tebessüm ettirmiş oluruz,

haklısınız Murat Bey, biz bayanlar birazdaha fazla üşüyoruz , biz üşüyenler içinde artık ilkbahar veya sonbalarda bir kamp yapıılırsa bizde onlara katılırız, keşke yarın da tatil olsa, insan dışarı çıkmak istemiyor, gene kar yağmaya başladı sabaha kadar .böyle yağarsa, etkili olacak sanırım,

Cumartesi erken ayrılmak zorunda kaldığım kamp alanındaki sohbetlere katılamasamda olağanüstü bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim.C.tesi akşamı hava sıcaklığı -15 leri gördü sanırım,ama ateş ve sohbetlerin sıcaklığından kimse üşümemiştir.

Daha çok video çektiğim için ilk iki foto benden olsun :smiley:

Cumartesi kamp alanına ulaşmak için girdiğimiz ayak basılmamış yollarda :smiley: Tüm ısrarlarımıza rağmen yolda karşılaştığımız Ankara gurubunu peşimize takılmaya ikna edemedik.. :smiley:
DSCN0489.jpg

cumartesi günü fotoğraf çekmek isteyen katılımcılar için bir iki off-road görüntüsü vermek istemiştik,detaylı fotolar gelir sanırım.. :smiley:

DSCN0493.jpg

Arkadaslar,
Zaman darlığından dolayı gezide cektigim fotograflari GEÇİCİ olarak,

http://rehayurdakul.com//temp20100123Aladaglar/

adresine koydum. Lutfen buradan fotograflarinizi aliniz. Fotograflari istediginiz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca, fotograflardan TAM Boyutlu olarak istediginiz olur ise lütfen, fotograf numarasını bildirin. Geziye katılan ve bizleri misafir eden Bolu OffRoad ekibine çok çok teşekkürler. Herkese çok güzel bir hafta dilerim, reha

not: fotograflari gecici olarak paylaştığım için kusuruma bakmayın lütfen.

Nursel' Alıntı:
Merhaba Murat bey, çok geçmiş olsun. Gerekli ekipmanınız olsa da şartlar oldukça zor. Katılan tüm arkadaşları tebrik etmek lazım.
Oradaki havayı solumanız bile yeterli bence.

Teşekkürler Nursel hanım.Evet orada bir gece bile çok güzeldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR