Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,929

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

red34' Alıntı:
ve ve ve yarın saat 16.30 itibarı ile benimle gelmek isteyen arkadaşlar yada grup olarak gitmek isteyen arkadaşlar ellerini kaldırsın lütfen ... ;D mert benimle geliyor başka ... ???
günaydınlar, Bülent Bey merhabalar....sizin konvoya dahil olmak zevk olacaktı ama 13.30 gibi hanımı İzmit'ten alıp devam edeceğim.Herhalde en erken varanlardan biri ben olacağım, sağda solda takılmazsak... :smiley: ..önceden otelde yapılmasını istediğniz birşey olursa haber verin.....birlikte olsaydık telsizleride yolda deneme şansımız olurdu......

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
geleceğim abi... araç şu an maslakta.. serviste.. akşam üstü almaya gideceğim... sonra direk yanına geleceğim ordan

bu arada cihan bey, otelle konuştum sabah. henü 15 kişi aramış. geri kalanları aramamış. sanırım konuyla ilgili size ulaşacaklar..

ben irtibata geçerim otel ile aramış derken rezervasyon yaptıranlar hariç anlamında söylemiştir ama konuşacağım hemen

bülent abiden aldığım bilgiye göre telszilerin kapsama alanı bayağı geniş.. :smiley: muhtemelen siz ordayken bile konuşabiliriz...

cihan bey.. telefonu açan kızın dediği... sadece yarısı rezervasyon için aradı dedi... bana dert yanmaya çalıştı... ama ben topu size attım :smiley: o yüzden sizi arayacaklar sanırım...

Olcayto kardeşim merhaba ... :D evet arka arkaya takılıp giderdik vede telsizler denenmiş olurdu haklısın kısmet diyelim ben yaklaşınca seni ararım anons ederim daha doğrusu .. :D yolda Mert le deneme yapma imkanımız olacak sana tecrübeleri aktarırız .. :D en erkenci sen olacaksın anlaşılan hemen mevzileri ele geçir biz gelene kadar dayan ..... ;D

valla tır cıların konuşması hadımköy gişelerdi eğer öyleyse güzel havalarda Mert inde dediği gibi mesafe baya uzun olacak .....zaten biz yoldan deneriz bol bol .....

merak etme sen ağabey, en iyi mevzileri ele geçirip, hawaili kızları çiçekle karşılamak için hazır ederim.bu arada çağrı kod'u GEZER56, sizde nick'i mi kullanacaksınız...

kod olarak red34 olabilir onu kullanabilirsin...bende alışana kadar unutmazsam gezer56 diye çağrı yaparım zaten......

kitapçığında 17 km görüşme mesafesi diyor ama ne olur bilmem, isterseniz telefonum 0 532 291 57 41. 20 km kadar yaklaştığınızda çaldırın garanti olsun, araç başında olayım...devamlı çağrı yollar ve dinlerim..böylece de mesafeyi denemiş oluruz.....

tlf nu kaydettim Olcayto kardeşim ... ;) benim numaramda 05322454128 en güzeli dediğin gibi yaklaşınca seni ararız duruma bakarız........

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar büyük güne az kaldı ,yarın saat 15:00 d ankaradan hareket , 18:00 gibi orada olacağım ;)

Bizde o saatlerde orda olucaz ;)

estafurullah güzel kardeşim.. ;) sadece ricamız olur..... yarın kazasız belasız gelin siz bizim için yeterli.... ;)

geçen sefer konuşmuştuk ama o kalabalıkta hayata geçiremedik mont olayını sadece onu hatırlatmak için öyle yazdım ... ;) üretmek sizden satış benden ;D .....

TEKİLA TANRISI .... ;) ben 2 şişe aldım yeterli olacakmı stoklar... ???

red34' Alıntı:
TEKİLA TANRISI .... ;) ben 2 şişe aldım yeterli olacakmı stoklar... ???

Bülent abi,bendede 2 şişe var,yeter abi herhalde :smiley:
Abi bu bira değilki,adamı olduğu yere çakar valla,o yüzden yeter herhalde ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR