Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,021

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

pandipieri' Alıntı:
tarih hic uymadi cem kardesim, cok isterdik aslinda ama ne yapalim bir daha ki sefere artık...

Serkan hocam sen bilirsin işini ..gelir süpriz yaparsın bilirim.. ;D

Etiketler

Olabilir mi?
Uzaydan güçlü laser ışığıyla iner mişsin ;D :eek:

THE FARUK' Alıntı:
Serkan hocam sen bilirsin işini ..gelir süpriz yaparsın bilirim.. ;D

ışınlanmayı kesfettigim an, tum gezilerde yer alacagima soz veriyorum. Ama oyle bir zaman denk geldi ki , cok onceden planlanan projeler var onlarin sonuclarinin alinacagi hafta sonu. kıpırdamam mumkun degil... ama yuregim sizin oralarda olacak faruk abi...

burakcim gece kafanız yukarda olsun bakarsın ufo dostlardan birini ayartıp kendimi oraya ısınlatabilirim...

yer ve tarih belli mi acaba?

lastik tanrısı erkaaaaaan 2.5 kisi nasıl oluyo anlamadım ;D ;D

bayram' Alıntı:
lastik tanrısı erkaaaaaan 2.5 kisi nasıl oluyo anlamadım ;D ;D

;D Ben
Büyük patron,başımın tacı,kızımın annesi,biricik eşim ;D ;D (ufff bunu akşam okutmalıyım kesin,1 yıllık kamp iznini kurtardım ;D )
Tabi birde 6 yaşındaki kızım :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D Ben
Büyük patron,başımın tacı,kızımın annesi,biricik eşim ;D ;D (ufff bunu akşam okutmalıyım kesin,1 yıllık kamp iznini kurtardım ;D )
Tabi birde 6 yaşındaki kızım :D

Erkan Bu iyi fikir eşlerimizle ilgili güzel düşüncelerimizi(!) paylaştığımız bir sayfa açsak, onlara arasıra okutsak baya bonus toplarız ;D ;D ;D

Yok hocam,olmaaaaazzz. ;D
Sürekli güzel yazılar alışkanlık yapar.Bu durumda sihiri bozulur ;D

Arada sırada yapıcan,biraz izin stoklıyıcan,izin stoğu bittimi,3-5 kompliman dahaa,hoooopppp depoyu doldurucan yine ;D

(bu mesajı okumamalı,yoksa bi önceki çöpe gider valla ;D )

bayram abicim bahsettiğimiz erkan abi cihan abinin erkannnnnnnnnnnn erkannnnnnnnnnnn diye bağırdığı erkan abimi

İstanbul'dan gelecekler için;
Otobandan Akyazı-Mudurnu çıkışından çıktıktan sonra Kuzuluk Kaplıcalarının öünden geçiyoruz. Taşkesti beldesini geçtikten 8 km.sonra Sünnet Gölü 16 km tabelasından sağa dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz Abant yada Bolu merkezden de gelebilirsiniz. Bu yol Akyazı yoluna göre 85 km. uzundur.

Ankaradan gelecekler için;
Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli
Gps Noktaları : 40.42222 , 30.955975

tolgameltem' Alıntı:
İstanbul'dan gelecekler için;
Otobandan Akyazı-Mudurnu çıkışından çıktıktan sonra Kuzuluk Kaplıcalarının öünden geçiyoruz. Taşkesti beldesini geçtikten 8 km.sonra Sünnet Gölü 16 km tabelasından sağa dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz Abant yada Bolu merkezden de gelebilirsiniz. Bu yol Akyazı yoluna göre 85 km. uzundur.

Ankaradan gelecekler için;
Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli
Gps Noktaları : 40.42222 , 30.955975

Tolga kardeşim Antalyadan gelicekler içinde bir yorum alalım sizden olurmu acep.. :smiley:

faruk abicim sistem değişmiyor ,aynen toyota buluşmasına geldiğiniz gibi geliyorsunuz otobandan ,AKYAZI SAPAĞINDAN ayrıldıktan sonra sırası ile Kuzuluk Kaplıcalarının öünden geçiyoruz. Taşkesti beldesini geçtikten 8 km.sonra Sünnet Gölü 16 km tabelasından sağa dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz. ,kapaıda HALİ HAZIR BEN VE MR TEKİLA BEKLİYOR OLACAĞIZ :D

cihanülker' Alıntı:
faruk abicim sistem değişmiyor ,aynen toyota buluşmasına geldiğiniz gibi geliyorsunuz otobandan ,AKYAZI SAPAĞINDAN ayrıldıktan sonra sırası ile Kuzuluk Kaplıcalarının öünden geçiyoruz. Taşkesti beldesini geçtikten 8 km.sonra Sünnet Gölü 16 km tabelasından sağa dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz. ,kapaıda HALİ HAZIR BEN VE MR TEKİLA BEKLİYOR OLACAĞIZ :D

Oy oy Oyy.. ;D
Canım benim notumu aldım teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri