mogzilla Toys4BigBoys Mesajlar 3,791 Tepkime Puanı 11 Yaş 69 Yer Istanbul Web www.canpeyzaj.com 10 Eyl 2009 #273 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Ben Bosna iyi oynadı demedim.Benim derdim başka. 20 yaşındaki Arda 55-60 yaşındaki dünya çapında karizmatik hocasını teskin etmek için uğraşıyorsa ; Erzurumlunun dediği gibi '' Ört ki ölem ''
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Ben Bosna iyi oynadı demedim.Benim derdim başka. 20 yaşındaki Arda 55-60 yaşındaki dünya çapında karizmatik hocasını teskin etmek için uğraşıyorsa ; Erzurumlunun dediği gibi '' Ört ki ölem ''
Canakkaleli Ana Kamp Mesajlar 23 Tepkime Puanı 0 Yer Balıkesir-Akçay 10 Eyl 2009 #274 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Beşiktaş ;D
Eyigit Ana Kamp Mesajlar 51 Tepkime Puanı 0 10 Eyl 2009 #275 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor beşiktaşşş
nitroces 2009/L200 4*4 Mesajlar 547 Tepkime Puanı 5 Yer Akşehir Web yalinsumer.com.tr 10 Eyl 2009 #276 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, ölümle yaşamı ayıran çizgi, SİYAHLA BEYAZI ayıramzki....
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, ölümle yaşamı ayıran çizgi, SİYAHLA BEYAZI ayıramzki....
amaç Kamp II Mesajlar 200 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul 10 Eyl 2009 #277 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor rerere rarara
jeep Zirve Mesajlar 5,250 Tepkime Puanı 36 Yaş 51 Yer Gaziantep Web www.gandoff.org 10 Eyl 2009 #278 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Dün gece sevgilim aradı birden, Ayrılalım dedi hayır yok senden, Beşiktaşı daha çok sevdin benden, Bitti, git, gitti dersin soran olursa... Üzgünüm sevgilim anlaşamadık, Siyah beyaz aşkı paylaşamadık, İşte böyle bir şey Beşiktaşlılık Deplasmanda dersin soran olursa,
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Dün gece sevgilim aradı birden, Ayrılalım dedi hayır yok senden, Beşiktaşı daha çok sevdin benden, Bitti, git, gitti dersin soran olursa... Üzgünüm sevgilim anlaşamadık, Siyah beyaz aşkı paylaşamadık, İşte böyle bir şey Beşiktaşlılık Deplasmanda dersin soran olursa,
Recidivist Kamp I Mesajlar 156 Tepkime Puanı 2 Web umutspicks.blogspot.com 10 Eyl 2009 #279 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Tabi ki Beşiktaş Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki...
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Tabi ki Beşiktaş Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki...
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 11 Eyl 2009 #280 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Valla Nadir abi, ben de Terim'in yaptıklarına şaşırdım ve kızdım. Takımı orda teknik direktörsüz bırakmaya hiç gerek yoktu. Maçtan önce gönlüm Bosna'dan demiştim ama, maç sırasında çok acaipti... Doğru düzgün ne sevinebildim, ne de üzüldüm.
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Valla Nadir abi, ben de Terim'in yaptıklarına şaşırdım ve kızdım. Takımı orda teknik direktörsüz bırakmaya hiç gerek yoktu. Maçtan önce gönlüm Bosna'dan demiştim ama, maç sırasında çok acaipti... Doğru düzgün ne sevinebildim, ne de üzüldüm.
erthem Moderatör Mesajlar 2,379 Tepkime Puanı 16 Yer Ordu 11 Eyl 2009 #281 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor BamBina' Alıntı: Valla Nadir abi, ben de Terim'in yaptıklarına şaşırdım ve kızdım. Takımı orda teknik direktörsüz bırakmaya hiç gerek yoktu. Maçtan önce gönlüm Bosna'dan demiştim ama, maç sırasında çok acaipti... Doğru düzgün ne sevinebildim, ne de üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan, timsah gözyaşı bunlar, maç sonu direk aklıma sen geldin, şimdi havalara ucuyordur falan die
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor BamBina' Alıntı: Valla Nadir abi, ben de Terim'in yaptıklarına şaşırdım ve kızdım. Takımı orda teknik direktörsüz bırakmaya hiç gerek yoktu. Maçtan önce gönlüm Bosna'dan demiştim ama, maç sırasında çok acaipti... Doğru düzgün ne sevinebildim, ne de üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Hadi ordan, timsah gözyaşı bunlar, maç sonu direk aklıma sen geldin, şimdi havalara ucuyordur falan die
aytar63 Seyyah olup şu dağları gezerim. Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Eki 2009 #282 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Aşkınla olduk derbeder Bu sevgi bir ömre bedel FENERBAHÇE'li olmanın Gururu bizlere yeter
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Aşkınla olduk derbeder Bu sevgi bir ömre bedel FENERBAHÇE'li olmanın Gururu bizlere yeter
minne Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 9 Yer Bursa 16 Eki 2009 #283 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Fenerbahçe ikincisi Bursaspor
ulusotomotiv 1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları Mesajlar 1,493 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul Web www.ulusoto.com 16 Eki 2009 #284 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor FENERBAHCEEEEEEEEEEEEEEEE
aytar63 Seyyah olup şu dağları gezerim. Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Eki 2009 #285 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Buradanda anlaşılacağı gibi FENERBAHÇE çoğunlukta
dogankeles Doğa bizi bekler.. Mesajlar 35 Tepkime Puanı 2 Yaş 38 Yer Maltepe/İstanbul 20 Eki 2009 #286 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor verdiğim oyun beraberliği getirmesi güzel, umarım arkamdan gelen galatasaraylıyla öne geçeriz
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor verdiğim oyun beraberliği getirmesi güzel, umarım arkamdan gelen galatasaraylıyla öne geçeriz
serkan35 Kamp III Mesajlar 617 Tepkime Puanı 4 Yer İZMİR 21 Eki 2009 #287 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor malesef biz öne geçtik. gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray.......
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor malesef biz öne geçtik. gerçekleri tarih yazar tarihide galatasaray.......
B Barcalona Kamp II Mesajlar 256 Tepkime Puanı 0 Yer Maltepe/İSTANBUL 22 Eki 2009 #288 Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Bu şarkı burda bitmez,bu köprünün altındanda çok sular akar.Mutlaka Sarı Lacivert akacaktır. ;D
Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Bu şarkı burda bitmez,bu köprünün altındanda çok sular akar.Mutlaka Sarı Lacivert akacaktır. ;D