Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
cok guzel yol tarif edilmiş
toplanma yerine mınıbus girebilirmi
birde gps degerlerini verebilimisiniz
google eatrh ta bulup yazarsanız memnun olurum
munubuste boş yer var aracı olmayanlara duyrulur 05325743147
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Avrupa Yakasından gelecek olanlar 08:15 gibi Fatih Köprüsü Gişeler in yanındaki bekleme alanında toplanıp birlikte çıkabilir, Gruplar halinde cikilacak yere kadar olan bölümde.
önerisini dile getirmek istiyorum.
BolbuzJack' Alıntı:
Üyeler için yaka kartı gibi bir şey düşünülüyor mu? Nick ve isim yazacak türden, daha önce konuşulmuştu sanıyorum, ama bir karara varıldımı atlamışım...
Murat selam, yaka kartları pazar sabahı dağıtılacak
BolbuzJack' Alıntı:
Üyeler için yaka kartı gibi bir şey düşünülüyor mu? Nick ve isim yazacak türden, daha önce konuşulmuştu sanıyorum, ama bir karara varıldımı atlamışım...
Sami abi selam,
Toplanma yerinin yolunda yer yer büyük hendekler ve çamur geçişleri var, herhangi bir 4 çeker için sorun yok ama minibüs zorlanabilir
newbig' Alıntı:
cok guzel yol tarif edilmiş
toplanma yerine mınıbus girebilirmi
birde gps degerlerini verebilimisiniz
google eatrh ta bulup yazarsanız memnun olurum
munubuste boş yer var aracı olmayanlara duyrulur 05325743147
Belli bir yere kadar minübüsle ulaşılabilir, sonrasında minübüs orada bırakılıp diğer araçların yardımı ile alana ulaşabilirsiniz; 500 mt-1km.lik bir mesafedir buda. Alanın bazı noktalarında telefon çekiyor, mümkün olduğu kadar çok telefon kaydedip denerseniz mutlaka birilerine ulaşırsınız. Benim numaram 0533 4918524 minübüstekileri taşıma konusunda yardımcı olurum Sabah konvoyla gelirseniz hiç sorun olmaz zaten.
Bende cumartesi akşamından orada olacağım daha Mustafa abi ne yapacağımı söylemedi ama muhtemelen sabah grupları kamp alanında beklicem.Telefon numaram 0532 234 87 67.
Belli bir yere kadar minübüsle ulaşılabilir, sonrasında minübüs orada bırakılıp diğer araçların yardımı ile alana ulaşabilirsiniz; 500 mt-1km.lik bir mesafedir buda. Alanın bazı noktalarında telefon çekiyor, mümkün olduğu kadar çok telefon kaydedip denerseniz mutlaka birilerine ulaşırsınız. Benim numaram 0533 4918524 minübüstekileri taşıma konusunda yardımcı olurum Sabah konvoyla gelirseniz hiç sorun olmaz zaten.
CB; 5 nci kanalı kullanıyoruz. Orman yolu girişinden kamp alanına telsiz ile ulaşılabiliyor, zaten girişten sonra madene yaklaşıncaya kadar yol asfalt gibi düz, yanlış hatırlamıyorsam.