Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,920
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

pazar günü çoğunluklarıyla dikkat çeken markalardan birisi de suzukiydi

jimmylerin performansı çoğunun standart olmasına rağmen gerçekten müthişti

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Zukiler ciddi çoğunluktaymış, RR vouge un kaninda var , sorento da hiç fena değildir, X5 için yorum yapamıyorum yeterince inceleyemedim. ama Dakar da bile kendi sınıfında dereceleri var.

4.6 v8 otomatik defender 90, Adnanın arabası, birde iş üstünde görsen aklın gider, Videoları var arkadaşlar koyarsa mutlaka seyredin.

Selamlar

sorento benim davetlim olarak gelen, off road'cu aday adayı bir arkadaşımındı, her nekadar tutmasam da ve tüm sorentocular bağışlasınlar (kebapçı) arabası olduysa da , daha bir çok zemine birlikte girdik çıktık sorentoyla.. fena değildir ama iyi bir takım lastik ile yarı yarıya performansı artar.
Asıl benim taktir ettiğim ve "en küçük civatasına kadar helal olsun" dediğim X5 ve iki tane RR sport idi ; hemde o hız sınıfı lastiklerle.

konuda gecen beyaz susikiyi kulanan arkadaşı sudan cıkarıp yola kadar biz getirdik ordan unumok cu arkadaş devraldı kendisine buyük gecmiş olsun olay yerinde gereken acil mudahaleyide yaptık fakat motoru kurtaramadık sonucun ne oldugunu cok merak ediyorum manifolttan cektigi su yuzünden büyük ihtimal piston kolarını egdi ve motor kitledi

feyzi abi feyzi abi tamam. geliyor abi resimlerin .

bu ikincisi

5 ve 6

abi resim olarak bunlar var bire senin aracın içinden çekilen video görüntüleri var elimde bunlar içinde de bana mail adresini ver (msn) yollarım sana ...tamam...

tabi ki kozayı da unutmamak lazım . selamlar koza bana verdiğin sözü unutmadın umarım ?

baştan sonuna kadar baktımda bensiz olmazmış çok şeylerin kaçtıgı ortada pişmanım resimlerden baktıkca perişan olmamak eldemi güzel olmuş arkadaşlar emegi gecen herkese teşekkürler

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

yaw bayram abi sende pazar günü hoplamışsın zıplamışsın çamura da bulanmışsın daha ne istiyosun

skyteam 'a iyi masraf etmişsin yine kulağıma geldi de yeter artık bu skyteam larla be abi al bi japon artık

videolarıda ekliyorum

unimog yemekleri çekerken

yine unimog...

veee bizim hiluxtan görüntüler...