KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu arada aman diyorum arkadaşlar, iş ve günlük yaşam stresinden bazen yazılanları yanlış anlayabiliyoruz. Ben Murat arkadaşımızın burada haberin kısa olduğunu bir serzeniş olarak değil de, bir önceki haber çekimlerine göre kısa olduğunu ima ettiğini ve bunu da şikayet amaçlı yazmadığını düşünüyorum. Bu arada haberi tekrar tekrar izliyorum ve eğlenmekten kendilerini alıkoyup o yağmur altında bizler için uğraşan Serkan'a ve kameraman arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ederim
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
yol' Alıntı:
Bu arada aman diyorum arkadaşlar, iş ve günlük yaşam stresinden bazen yazılanları yanlış anlayabiliyoruz. Ben Murat arkadaşımızın burada haberin kısa olduğunu bir serzeniş olarak değil de, bir önceki haber çekimlerine göre kısa olduğunu ima ettiğini ve bunu da şikayet amaçlı yazmadığını düşünüyorum. Bu arada haberi tekrar tekrar izliyorum ve eğlenmekten kendilerini alıkoyup o yağmur altında bizler için uğraşan Serkan'a ve kameraman arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ederim
Merhaba Sedat bey durum aynen sizin yazdiği gibi.Ben kısaliği haber ve daha önce yayınlan tanıtıma göre demiştim.
Bizi bu tanıtımda yardımda bulun arkadaşlara hem kendi adıma ve tüm Gezenbilir grubu adına tekrar tesekür ederim.
Saygılarımla
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
expres' Alıntı:
saol be sezgin kardeşim karizmayı kurtardın unimog un , ispatının burda olması iyi oldu, bu arada çekme işleminin yarım kalması çekerken yerde yaptığı tahribat üzerine mustafa abinin bırak demesiyle 2. girişimde bulunulmamıştır merak edenlerin bilgisine
abi şu ercovada konuştığınuz, kuzu ile kırkayağın genetik mühendisleince birleştirilip kırk butlu kuzu projesini çok tuttum. inşallah planladığınız ve hazırlıklarına başladığınız yeni organizasyona yetişir.
elinize sağlık çok güzel bir çekim olmuş. yanlız kekik kokusunu anlayamadım bukadar yoğun mu kokuyorda yoksa o anda kameranın önünde mi uyduruldu ve reha bey çok daha yakışıklıymış, profil resmini güncellemeli ben ce de...