KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
bende de beyaz. sanırım bizim bilgisayarlarda bir program eksik. Bu arada Esra hanımın verdiği resimin üzerine basıp duruyorum. Resim olduğunu sonradan farkettim
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
ay ilahi hiç güleceğim yoktu
video açılıyor forum üzerinde. bende izlerken videodan 2 kare foto çektim pc ile
ama evet özellikle mert in röportaj verdiği kare video gibi duruyor haklısınız
benim iş yerindeki bilgisayardada sayfa beyaz görünüyordu izliyemedim cocukların bilgisayarında izleye bildim herhalde bir program eksik bizde flaş programlarıyla ilgili ola bilir
Arkadaşlar, orası bir önceki gün kamp için geldiğimizde mis gibi kekik kokuyordu Zaten gezenbilir bi çok bakir kalmış çayır mis gibi kekik kokar ancak o gün biraz aşırı yağmurdan biraz da sucuk kokusundan kekik kokusunu alamadınız
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim
Deep' Alıntı:
Arkadaşlar, orası bir önceki gün kamp için geldiğimizde mis gibi kekik kokuyordu Zaten gezenbilir bi çok bakir kalmış çayır mis gibi kekik kokar ancak o gün biraz aşırı yağmurdan biraz da sucuk kokusundan kekik kokusunu alamadınız
Şu mantarın zehirli olmayanını seçmeyi bilmeyi çok isterdim doğrusu!
Etraf o gün mantar doluydu ama toplayamadım halbuki yumurtalı naneli 0turtması ne nefis olurdu
gevis' Alıntı:
Şu mantarın zehirli olmayanını seçmeyi bilmeyi çok isterdim doğrusu!
Etraf o gün mantar doluydu ama toplayamadım halbuki yumurtalı naneli 0turtması ne nefis olurdu
hocam hiç sorma şu mantar işini ercovada da her yer mantar kaynı yordu ama mantardan anlıyan bitane insan bulamadım mantrlı her türrlü oluşumun sadece hayalini kurduk