Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,346

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

herkese gunaydın

benım aracda fazla bır sorun yok alt karter koruması tampon farlar vede en onemlısı ana sıgorta ve enerjı dagıtım panosu

degısıyor ....)) gırdıgım dere yarım metreden fazlaydı en azından motorda bır sorun yok buna sukur

bınek bır aracı jeep nıyetıne kullanmanın dogal sonucları ............

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ve sonunda.. Gezenbilir iğneada da Kamp alanında çadırlar kuruldu. mangallar yakıldı. yemek yendi. Ve çok eğlenildi.

burda film kopmuş maşallah ;D

Ver coşkuyu ;D

Fotoğraf çeken bütün arkadaşların emeklerine sağlık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Diğer arkadaşlardanda fotoğraf eklemelerini bekliyoruz

Esra, cumadan gittiğin için kıskandım seni.

Şu sahil fotoğrafları gerçekten güzel.

Yücel baba yenge iyi işallah rahat gittiniz

Esra harikasın, onca fotoğrafı üşenmeden yüklemişsin...