Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,200
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

sabrı abı en guzelı 30 cm e gırme al bı 4x4 1mt ye gır tamam macera sever bı ınsansın anlıyorum ama burda adrenalın cok fazla oluyor

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

En son Mürşata sordum ne yapalım diye siz devam edin ben jandarmayı bekleyip rapor tutturucam geliyolar dedi bende devam ettim aslında beklesek iyi olurdu jandarma gelene kadar Murat ama size telsiz anonsundada duyuramayınca sesimi telefonla irtibat kurabildiği için bende yürüdüm.Mürşat duy sesimizi seni çok özledik ne alemdesin

Ben o esnada acilen köye gitmeliydim, baya acilen gitmişim sanırım, oldukça uzun süre bekledik sonra geldiniz. Normalde kullanmadığım için telsizin antenini sökmüştüm. Telefonda çekmiyordu malesef... Neyse umarım Mürşat kardeşimiz fazla sıkıntı yaşamadan dönmüştür İstanbul'a...

Gidiş Mola 1

Yedikten sonra çekmek aklımıza geldi, kahvaltımız

Sahilin tadını biz çıkaramadık, onlar çıkarıyor

Esra makro çekerken

Tabanvay Off-road yaptık biraz da

Bu kareden iyi gezenbilir ve Nikon reklamı çıkar

Reklamlar

Keyifli bir haftasonuydu, hazırlayanların emeğine sağlık...

selam ben irfan ustanın amcası ismail irfan ustanın aracı maşşallahı var fazla bi problem çıkarmadı ama gerçekten çok eylendik devamını bekliyoruz ayrıca olcayada teşekkürler bize keyifli gece sundu.[attachment=1]

herkese selam
ısler yogun su sıralar, yazamadım
herkes sagolsun, pek problem yok arabada
jandarma gelmedı hava kararınca bende sıvrılere cıktım
demırkoyde bıraz duzelttırdım arabayı sonra devam ettım ıstanbula
12 gıbı evdeydım o gun
yamuk rotıl patlak lastık vs vs
durum bundan ıbaret
arayanlara, mesaj atanlara tekrar tesekkurler

Arkadaşlar fotoğraflar harika
Esra'cım Renault reklamı benzetmesi çok iyi yaaa
Birde bu sticker lar ve şapkalardan bende istiyorum
Nasıl temin edicem
Offroad'a uygun değil ama Megane dan azcık daha yüksek arabama yapıştırıcam

Mürşat tekrar geçmiş olsun

Mürşat aracında fazla bir sorun çıkmamasına sevindim, tekrar geçmiş olsun

Sevgili ortağım neler gelmiş başına, geçmiş olsun...Gelmiş olsaydım sana eskortluk yapar gerekirse İstanbul'a kadar çekerdim

Fotoğraflar için çok teşekkürler, arıza yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun

Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık resimler harika olmuş. Hani benim için herbiri ayrı bir sanat eseri.