Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
Geziye gelmiş kadar oldum doğrusu. Paylaşımınız için ve de özellikle özgün fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu arada Esra Hanım, linkini verdiğiniz video gerçekten çok çarpıcı...
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
Selamlar gezenbilir ailesine.cumartesi gece süpriz yapmak istedik fakat yetişemedik geceyi yaşamasamda güzelliğini tahmin edebiliyorum.çünkü oradaki tüm insanların sıcaklığı sevecenlığı kısacası gezenbilir ailesi olmanın ayrıcalığı her yerde farklılığını gösterir.aracımız arıza yaptığı için iğneada,da bırakmak zorunda kaldık.bizi araçlarına alarak ist getiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.saygılarımla.
HOŞÇAKALIN
gezenbilir ailesinin tümüne ve fotoğrafları çeken ve yükleyen arkadaşların ellerine sağlık güzel bir etkinlik oldu birdahaki aktivitelerde görüşmek dileğiyle
Valla nediyim gelemediğim için şimdi daha da üzüldüm,fotoğraflar hepsi ayrı ayrı muhteşem,herkesin eline koluna sağlık.Mertciğim seni dinlemedim gelemedim daha doğrusu organizasyon iptal edildi deyince ,evdekiler bırakmadı.Ama enkısa zamanda bir etkinlik bekliyorum.Herkese selemlar.
Çevreci geçinen arkadaşlar eğer becerebiliyorsa avcı arkadaşlarlada uğraşsınlar bakalım. O yörede hatta ormanlık bölgelerde sezon açıldı bizim trophye çevre ve hayvanlar katledilecek dediler ve iptal ettirdiler.,ama avcılara niye sesleri çıkmıyor acaba.
yörede avcılık fazlaca var. Ne şartlarda yapıyorlar avı onu bilemem. Ama cumartesi günü pazar kuruldu mesela. orada bile av-avcı malzemeleri satan birkaç satıcı vardı.
Bu tarz bölgelerde hatta Türkiyenin birçok bölgesinde hem geçimkaynağı+hem spor ve hobi olarak bu yapılıyor,bunu kimse engelleyemez malesef.Ama eskisine nazaran daha kontrollü bir şekilde yapıldığın biliyorum.Ama çevreci geçinen bu şahıslar bunlara seslerini çıkaramıyorlar daha doğrusu yemiyor.
patronum sevtap bılmezmıyım
o arabayla sen konvoyu bıle cekersın valla
tesekkurler sana
dılek sanada tesekkurler
sevgili ikizler cok guzel fotograflarımı cekmıssın, ıznınle calıyorum bazılarını