KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)
Erdem, hoşgeldin
Fotoğraflar ve anlatışın çok güzel, bize yaşadıklarınızı az da olsa hissettirdin. Umarım ilerde tekrar, daha güzel tırmanışlardan da anılarını bizlerle paylaşırsın.
BamBina' Alıntı:
Erdem, hoşgeldin
Fotoğraflar ve anlatışın çok güzel, bize yaşadıklarınızı az da olsa hissettirdin. Umarım ilerde tekrar, daha güzel tırmanışlardan da anılarını bizlerle paylaşırsın.
Erdem fotoğrafları gördükten sonra bir kere daha kutluyorum , gerçekten muhteşem , izlerken ve okurken büyülendim sanki , hele hele dağın muhteşem görüntüleri .... emeğin için çok tşkler , ellerine sağlık
Erdem fotoğrafları gördükten sonra bir kere daha kutluyorum , gerçekten muhteşem , izlerken ve okurken büyülendim sanki , hele hele dağın muhteşem görüntüleri .... emeğin için çok tşkler , ellerine sağlık
sevgili dostlar,
notlarınızın tamamını ancak şimdi okuyabildim.
hepinize sonsuz bir teşekkür ve minnet borçluyum, yüreklerinizin hep bizimkilerle beraber olduğunu bilmek kadar güzel birşey olamaz, hepinize ayrı ayrı saygılarımı gönderiyorum.
maalesef bu kez zirveye ulaşamadık. zirve şart değil, aslolan dağda olmaktı. şartlar ve dağ izin vermedi, veremedi bu kez. döndük 5200 metreden. zirve, belki bir dahaki sefere...
gezenbilir bayrağını her zaman zirvelerde açmak dileğiyle,
İsmail abi hoşgeldiniz aileye...Abi sizin saçı-sakalı-bıyığı buz tutmuş fotolarınızı görünce hava şartlarının ne kadar olumsuz olduğunu anlıyabiliyoruz...Bence zirve olmasa da bu etkinlik amacına ulaşmıştır...Bu nedenle sizleri bir kez daha tebrik ederim...İran'ın en soğuk kışına ve dönemine denk gelipte bunu başarmak bile herkese nasip olmaz...Birde dediğiniz gibi; dağda izin vermeli Umarım bir daha gitmek nasip olur da bu kez zirveyide görürsünüz
Erdem selam,
Çok sıkı bir faaliyet olmuş.Seni ve tüm ekip arkadaşlarını kutluyorum.Ayrıca fotoğraflar ve yazılar için emeğine sağlık. Demavend'e bir kez daha gidip geldim sayende.Ama bu yüzüyle görmemiştim açıkcası.Peak Lenin öncesi senin için sıkı bir deneyim olmuş.
selamlar sevgiler
İsmet Emir
iemir' Alıntı:
Erdem selam,
Çok sıkı bir faaliyet olmuş.Seni ve tüm ekip arkadaşlarını kutluyorum.Ayrıca fotoğraflar ve yazılar için emeğine sağlık. Demavend'e bir kez daha gidip geldim sayende.Ama bu yüzüyle görmemiştim açıkcası.Peak Lenin öncesi senin için sıkı bir deneyim olmuş.
selamlar sevgiler
İsmet Emir
daha önce damavand'ın zirvesine ulaşabilmiş birisi olarak, bu sezondaki şartlar gerçekten hareketi olanaksız kılmış ve dağ bize "dönün" demiştir. ama çok ciddi bir tecrübe olduğu kesin. belki benzer tecrübeleri ilerde birlikte de yaşabiliriz, çok güzel olur.
(erdem, oolum, öptün elimi ya, seni nufusuma kaydetmem kesinleşti herhalde?)
bütün ekibi canı gönülden tebrik ediyorumm ismail hocamı kulubumden erdemi ismeti kazımı ve yaseminle kağanı. Çok etkileyici ve süper bir faaliyet olmuş gerçekten murat paşamın dediği gibi hissettim sanki oradaymışım gibi geldi bana fotoğraflar çok etkileyici yani hiç bişe yapamasam şimdi gitcem bozdağda kamp atıcam 3 gün kar içinde yaşıycam tekrardan bütük ekibe tebrikler ve ekibi demavend tırmanışında destekleyen herkese şahsım adına teşekkür ediyorum inşallah önümüzdeki zamanlarda hepberaber tekrardan gideriz
saygılarımla
RIZA ŞİMŞEK
not : erdem gs olayını çok süper yapmışsın artık bende formam ve atkımı çantama koyucam bide gözlükde yakışmış yani abicim