KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)
Sedat Hocam Keşke Yaptığınız Demavent Kış Solu Tırmanışının Faaliyet Raporunuda Gezenbilirde Yer Verseniz Güzel Olurdu. Bildiğim Kadarıyla Tırmanışınız, Türkiyede En Yükseğe Yapılan İlk Kış Solo Olmanın Yanı Sıra, Demavente de Yapılan İlk Türk Kış Solo Özelliğide Vardı, Yanlışım Varsa Düzeltin
Erdem'im, sen böyle dersin de ben koymam mı?
Raporu 2001 Ocak ayında kaleme almıştım. Biraz düzenleme yapıp buraya koyacağım. Aynı zamanda bizim portala da yükleyeceğim.
Sevgiler...
Sedat' Alıntı:
Erdem'im, sen böyle dersin de ben koymam mı?
Raporu 2001 Ocak ayında kaleme almıştım. Biraz düzenleme yapıp buraya koyacağım. Aynı zamanda bizim portala da yükleyeceğim.
Sevgiler...
Faaliyet raporunda tırmanış denemesi sonrası hava durumu bilgisi yazılmadığı için iyi niyetli bir soru idi. Zirve denemesi günü soğuk ve fırtına konusunda söylenebilecek bir söz yok.
Tahminim zamanınızın kısıtlı olduğu, en azından iş yerlerinden ve okullardan belli izinler alındığı yönündeydi. Zamanında dağcılıkla aynı ortamda uğraştığımız zamanda en azından İsmail Abi'nin benim karakterimi bildiğini zannediyorum.
Sedat'la Eskişehir'den ayrıldıktan sonra çok görüşemesem de beni motosiklet camiasından bilerek bu sözleri kaleme aldığını tahmin edebiliyorum.
sanırım onur'un sorusuna benim verdiğim cevap bir parça yanlış anlaşıldı ve olay hırs yorumlamasına doğru kaydı. onur'un tamamen haklı olduğunu söylemeliyim. esas sorun zaman ve bekleme sorunuydu, yani iki üç gün beklemek gibi bir şansımız yoktu.
benim açıklamam ise bu sorun varken hırsa kapılıp zirveyi zorlamanın anlamsızlığı yönünde öylesine bir açıklamaydı. yoksa biliyorum onur bize asla zorlamalıydınız gibi bir amaç ve ifadeyle böyle bir soru yöneltmedi. eskişehir dağcılığın felsefesini görmüş ve anlamış birisi olan ve ayrıca onur'un tecrübesine güvenerek bundan eminim.