Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,690
Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)

merabalar öncelikle kendimi tanıtıyım ben kazım demavent tırmanışda erdemle beraberdim daha doğrusu 4 senedir beraber tırmanıyorum erdemin ballandıra ballandıra anlattığı gezen bilir ailesine katılmaktan cok mutluyum artık sık sizleri buradan rahatsız edecem katkılarından dolayı herkeze cok tesekkurler erdem çabuk gel eskısehire

Etiketler

aramıza hoşgeldiniz Kazım, forumumuzdan keyif alacağınızdan hiç şüphem yok :D

Oh Anam Ohh , Bir Sen Eksiktin Kazım Şimdi Tam Oldu, Valal Ne Diyeyim Hoş geldin Sefalar Getirdin :D

İsmail Abinin dediği gibi Hepimiz Zaten Buradaydık, Sen Gec Kaldın :D

Merhaba Erdem,

Sana ve Tüm ekip arkadaşlarına tebriklerimi sunuyorum.

Zirve yapmamış olsanız da dağın havasını solumuş ve büyük bir tecrübe elde etmişsiniz.

Gruplara yolladığın iletiyi bende bir kaç farklı gruba iletmiş olumlu tepkiler almıştım.
Bir tanesini burada sizlerle paylaşayım.

Merhaba,
Ben Nihal Sevinç Mut
Hem Merdak hem FeDeTe üyesiyim, yani Mersinde yaşıyordum, Fethiyeye yerleştim. Dağcılıkla uğraşıyorum bende,
ama dağcıyım diyemiyorum hala, 3 yıldır uğraştığım halde. Mailleriniz bir şekilde bize ulaşıyor (merdak sitesine).
Demavend yolculuğunuz çok hoş olmuş, çok beğendim, umarım bir gün bende çıkabilirim. Belki birgün bir çıkışta karşı
karşıya geliriz. Arkadaşlarınıza çoook selam, kendinize çok iyi bakın.
Saygı ve Sevgilerimle

Kazım arkadaşımıza da Gezenbilir.com ailesine katıldığı için hoşgeldin diyorum.

İzmir'den selam ve sevgilerle,

Öz Murat ,

Tebrikler arkadaşlar.
Sayenizde 3.kez gidip teneffüs etmiş oldum o havayı.
Ayağınıza, deklanşörünüze, yüreğinize SAĞLIK.
Sevgi ve Saygılarımla...

Öğr.Gör.Sedat TELÇEKEN
ANADOSK Akademik Danışmanı

Arkadaşlar, hepinizi tebrik ederim çok zor şartlarda verdiğiniz mücadeleyi takdir etmek gerek, hem yolculuk hem tırmanış oldukça yorucu olmuş tahminimce. İnşallah bi daha ki sefere işlerimi ayarlarım da sizi ben götürürüm oralara :smiley:

birlikte gitmek...
neden olmasın...
hem de çok güzel olur...

bir not: seyahatin ve tırmanışın verdiği fiziksel yorgunluklar genellikle bir çay içimiyle, bilemediniz bir gün dinlenmekle uçar gider... oysa bu tür etkinliklerin insan ruhuna kattığı güzellikler ve kazanımlardır kalıcı olan. bilemiyorum, biz hiç yorgunluk hissetmedik, bilakis çoook dingin döndük...

selamlar.

ismail çetin.

Teşekkürler Sedat Hocam Ve Diğer Arkadaşlar,

Mert Abii İnşallah Diyelim Valla Süper Şeyler Kaçırdın İrana Gelmemekle :D

bütün ekibi kutlarım erdem film tadında okudum eline sağlık keşke gelseydim keşke filmleştirseydik.

Erdemcim "gelememekle" diyecektin sanırım :smiley: biz Sedatla gerçekten çok istedik gelmeyi siz dağ gördünüz mü dayanamıyorsunuz ya biz de yol gördük mü dayanamayız :smiley:

Deep' Alıntı:
Erdemcim "gelememekle" diyecektin sanırım :smiley: biz Sedatla gerçekten çok istedik gelmeyi siz dağ gördünüz mü dayanamıyorsunuz ya biz de yol gördük mü dayanamayız :smiley:

Ayvallah abi şaka yapıyorum. merak etme sen dağlarr orada duryor . lla bir gün daha fırsatını buluruz cümbür cemaat gıderiz

merhaba arkadaşlar,
zorlu bir faaliyetti hepinizi tebrik ediyorum, ben dağların kokusunu içinde yeni duymaya başlayan bir arkadaşım.
tırmanışa gitmenizden itibaren bende sizinle o heyecanı yaşadım
Demavent te yürüyen ayaklarınıza sağlık
" doruğu ele geçirmek için dağa çıkanlar, dağdan birşey anlamazlar! "Sizlerin oradan dolu dolu döndüğünüze inanıyorum
selam ve sevgiler
meserret

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR