Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan standbye Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,870
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012)

:smiley:

752 metre ile
Behzat Tepeden manzaralar.

25 Kasım Fotolar 041.jpg

25 Kasım Fotolar 042.jpg

25 Kasım Fotolar 043.jpg

25 Kasım Fotolar 044.jpg

25 Kasım Fotolar 045.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Termal - Behzat Zirve - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Kasım 2012)

Halkapınar Çeşmesine doğru devam ediyoruz.

25 Kasım Fotolar 046.jpg

25 Kasım Fotolar 047.jpg

25 Kasım Fotolar 048.jpg

25 Kasım Fotolar 050.jpg

25 Kasım Fotolar 051.jpg

Kayalıklarda parkuru 2 metre ile kaçırdım :smiley:

25 Kasım Fotolar 052.jpg

25 Kasım Fotolar 053.jpg

25 Kasım Fotolar 054.jpg

25 Kasım Fotolar 056.jpg

25 Kasım Fotolar 058.jpg

Yürüyüş sonu Fakirhane de boşalan depoları doldurma etkinliğimden,

;D

Afiyet olsun.

Gelecek hafta görüşmek dileği ile,

25 Kasım Fotolar 061.jpg

Teşekkürler Murat, emeğinize sağlık..

Rica ederim.

Diesel'e Selamlar ile.

TezzMertek' Alıntı:
Rica ederim.

Diesel'e Selamlar ile.
fotolar için standbye teşekkürler,

Başüstüne, fotoları gönderdim kendisine, o da teşekkür ediyor,
Fulya Kaya Mehmet Ali abicim, başta size, rehberimize ve beni sabırla bekleyen grup arkadaşlarıma çok teşekkür ederim bu güzel ve heyecanlı yürüyüş için :smiley: imza disel :p

Okudum o mesajı ben.
;D

Paylaşım için teşekkürler. Bu güzel havalar kaçmazdı.
Aslında yağmurlar başlayınca daha güzel ama... ;) Hatta kar yağsada Nif Kulebeye yada Bozdağa :eek: gitsek ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler