Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,182
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009)

Behzat düzlüğünü biliyorum izledim.
senin canın sağolsun ben küsmem sevgilerimle.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kampı (11 - 12 Nisan 2009)

Ömer Adil KUTLU'nun objektifi ile 11 - 12 Nisan 2009 kampımız.

P4110562.jpg

Harun Hoca ,
P4110563.jpg

P4110565.jpg

P4110566.jpg

P4110567.jpg

Eren, çadır keyfi sürüyor. Hatırladığım kadarı ile en son 2005 Temmuz ayında Gökova Akyaka da çadırda kalmıştı. 4 yaşında iken. ;D
P4120679.jpg

P4120681.jpg

P4120682.jpg

P4120683.jpg

P4120690.jpg

P4120693.jpg

P4120695.jpg

P4120696.jpg

P4120700.jpg

Evet bu kadar.
:smiley:

Yahu bu gavur icadı resimleri birde kokulu gösterseydi
ne kıyak OLURDU be
özlemişim dağları.

hele kuş sesleri...

Burnunuzu monitöre yaklaştırın biraz.
;D

Duan tuttu Murat, bu hafta sonu Yedigöller'de kampa gidiyorum :smiley:
Zeytinli'de mi, Ören'de bizim yazlıkta buluşmak üzere olur umarım, henüz belli değil...

TezzMertek' Alıntı:
Darısı başına Zerrinciğim.
16 Mayıs'ta Zeytinli'de buluşmak dileği ile.
:smiley:

Murat çok güzel bir kamp yapmışsınız, tadı damağımızda kaldı,biraz da kıskandık...

Suyunu süzmeden önce ki durum. Gitti güzelim su. Ne lezzetli çorba suyu olurdu o. :(
NifKamp-11Nisan074.jpg

[/quote]Makarna suyuna çorba ilginç bir yaklaşım, daha önce duymamıştım, tadı nasıl oluyor?

nefis görünüyor
drares' Alıntı:
Murat çok güzel bir kamp yapmışsınız, tadı damağımızda kaldı,biraz da kıskandık...

Suyunu süzmeden önce ki durum. Gitti güzelim su. Ne lezzetli çorba suyu olurdu o. :(
NifKamp-11Nisan074.jpg

Makarna suyuna çorba ilginç bir yaklaşım, daha önce duymamıştım, tadı nasıl oluyor?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR