Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,833
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

arkadaşlar merhaba ben türker karagöl için 4 araba olmuş .benimde bazı sorunlarım oluşmuştu ancak bende bir şekilde katılmaya çalışacağım.karagöl de bu gün için kar erimiş vaziyettedir.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road ve Piknik Duyurusu (21-22 Mart 2009)

okan (discovery)
adnan(range rover)
arkadaşlar bizde katılıyoruz.karagölde görüşelim.iyi piknikler.

Sabah saat 9.00 da aynı yerde buluşuyoruz (örnekköy pazar yeri önünde)
9.15 de karagöle hareket ederiz :smiley:

Hepinize iyi eğlenceler.
İnşallah kar görürsünüz.
Gönlümüz sizinle. Bol bol foto...
SELAMLAR!

Ben aracın debraj işini halledemedim. 4 çeker hyundai accent le gelcem :smiley: Piknik ve mangala dayanamam :smiley:

iyi yaparsın haftaya seçim var,
sonra kurtlar seni yer içini boşalmış hissedersin
rast gelsin çok foto bekliyorum.

Aracı secimden sonrakı hafta sonuna yetistirmeye çalışacağım. Motor aşağı alınınca masraf çoğalıyor. İnmişken şunuda yapalım bunuda yapalım .... derken toplam masraf çoğalıyor :smiley: foto konusunda elimden geleni yaparız burhan amca

Eh bir zahmet yapın birşeyler ama çok geciktirmetin
iyi eğlenceler

arkadaşlar foto ları cok iyi cekmeyin bizimde canımız var üzülmüyelim

vosdost geldinizmi?

Geziyle ilgili yorumlarınızı ve görüntüleri açılan yeni konu başlığında bekliyoruz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28014.0

Dostlar ben kaçırdım galiba neyse,seçimden sonra hepinize çok selam..ayko

Yeni bir gezi için fikirlerinizi bekliyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28208.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri