Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozcour Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,764

ozcour

Kamp III
Yer
İZMİR İSTANBUL
İnşallah başka gezilere Ahmet abi, sizler daha dönemediniz sanırım

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
hayatımda öyle bir rüzgar görmedim. kapıyı açmamla beraber son görüşüm oldu :D

Eeee Furkan abi, altında bir Seri2 - Seri 2a LR olsaydı ne kapın uçardı ne kaportan yamulurdu :smiley:

Sor sor niye diye :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

İzmir Grubu hayırdır henüz dönen eden yok galiba ,merak ettik beklemedeyiz.... :smiley:

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 (28 Şubat - 1 Mart 2009)

İzmir grubu epey yorgun galiba dönen olduysa bile henüz foto ve haber atamamışlar........... :smiley:

eeg52' Alıntı:
İzmir grubu epey yorgun galiba dönen olduysa bile henüz foto ve haber atamamışlar........... :smiley:

inşallah araç zayiatı olmamıştır.

arkadaşlar ilk ben yazıyorum herhalde,aracımı yıkatdım ve 21,40 da eve geldim fotolar ilerleyen zamanlarda eklenir kazasız belasız super bir geziyi daha geride birakdık katılan ve emegi gecen herkeze tekrar teşekürler

erco önemli olan hepinizin sağsalim geri dönmesidir,gerisi işin hikaye kısmı hoşgeldin geçmiş olsun ..... :smiley:

erco' Alıntı:
arkadaşlar ilk ben yazıyorum herhalde,aracımı yıkatdım ve 21,40 da eve geldim fotolar ilerleyen zamanlarda eklenir kazasız belasız super bir geziyi daha geride birakdık katılan ve emegi gecen herkeze tekrar teşekürler

sıkıntısız olmasına sevindim.
fotoğraflarınızı bekliyoruz.

cok şukur arkadaşlar hıc sıkıntısız atlatık ki epey zorlu parkurlardan gecildi

buarada Ahmet seni telsiz benim arabada kalmış aracı yıkatırken gordum bi ara buluşalım vereyım

arkadaşlar cok keyifli bi geziydi katılamayanlar icin cok üzgünüm,şükürkazasız belasız atlattık bu geziyide,ufak bi kaza gecirdik oda okanın arcta oldu ama kısa zamanda onuda cözdük,neyse arkadaşlar bu gezide emegi gecen herkeze cok teşekkür ederim,herkeze iyi akşamlar iyi istiratler

Çok güzel bir gündü.
Hiç kimseden incinmedim.Doğaya direnen bu kadar hard delikanlının şehrimde yaşıyor olması beni çok mutlu etti.
hERŞEY İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR

haydi bakalım hoşgeldiniz lakin şimdi görüntüleri bekliyoruz yavaş yavaş..... :smiley:

uyumadık hala resim bekliyoruz

Arkadaşlar dün yanınızda değildim ..ama aklım hep sizleydi..yakında görüşmek üzere

Çok güzel bir gezi oldu. :smiley: Toplam 14 araç katıldı. Parkurlar zaman zaman bizleri zorladı. Kale inişinden sonraki dere geçişi çok kayalık ve gerçekten zordu.
Başlarda hiç kar yoktu ama hava kararırken girdiğimiz son etapta karagöle kuzey yamacından yaklaşırken 20-30 cm karda ilerledik. Melih en önde hiç iz olmayan karda yol açtı bu karda ne yazikki hava karardığı için fazla foto çekemedik.
Karagöle ulaştığımızda sanırım saat 19,30 idi. Burada sıcak çaylarımızı yudumladıktan ve günün kritiklerini yaptıktan sonra evlere döndük. İzmir'e döndüğümüzde saat 21,30 idi. Herkes yorgun olduğundan resimler bugüne kaldı.
Ben de birazdan resim yüklerim.
Melih, Türker ve Ömer'e rota hazırlıkları, gezinin başarılı yönetimi, tüm emekleri için teşekkür ederiz. Geziye katılan arkadaşlara da gösterdikleri yardımlaşma çabaları, dostça davranışları için çok teşekkür ediyoruz.
sevgiyle kalın
Erdal

Gezi başlıyor ;

100_4577.jpg

100_4574.jpg

100_4572.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR