Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
2009 Yılı Off road etkinlikleri açısından oldukça verimli başladı
Eskiden yılda 1-2 defa etkinlik yapılabilirken bu defa neredeyse her hafta 10-15 aracın katılımının sağlanabileceği bir duruma gelindi. :

Bu duruma gelinmesinde katkıları olan ve gruba katılımda bulunan herkese çok teşekkürler. Özellikle Melih, Türker ve Ömer'in hafta içi parkur araştırmaları ve organizasyon performansları süperdi.
Ben bölünme sözcüğüne katılmıyorum biz her zaman sağlam bir grup olarak kalacağız. Zaman içinde fikir ayrılıkları olsa da kişisellikten uzak, seviyeli bir platformda görüşerek, konuşarak bu birliği sürdürebilmeliyiz.
Karagölde yol açılması konusu gerçekten de güzel bir meydan okumadır, Camel trophy benzeri bir duygudur ve yapılmalıdır. Ancak bence;
Geçen hafta akşam saat 16 dan sonra yapılması rasyonel ve güvenli (karanlığa kalınacağından) bir düşünce değildi, bu fikrimi de belirtmiştim

Bu yol açıldığında, yolun devamında başka kapalı yada tehlike arzeden yerler varmıdır? belki yürüyerek bir keşif yapılması uygundur. Zira çok sayıda araç tekrar dönmek zorunda kalabilir. Keşif olmazsa, 4-5 saat kazma kürek sallayıp 1.ci geçidi geçip ardından benzeri bir durumla karşılaşılırsa offroad keyfi eziyete dönüşür :
Son 2 sefer Karagöldeydik. Bence bu hafta değişiklik olsun, grup olarak Nif gezisi yapalım, hafta aralarında keşif ve araştırmaları tamamlayıp gelecek hafta sonu Karagöl yaparız. Ne dersiniz?
sevgiler