Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,802
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

NİVACI' Alıntı:
Ben cihaz kullanımını tam bilmiyorum.
gogle resim aktarabilsem iyi olurdu
bizden devam eden yol bayındıra çıkar dolayısyla ödemişede.
Arazi aracıyla ana yola çıkmadan köylerdende ulaşılabilir.
Yaza orada bulunuruz niyet ederseniz beklerim.

Birkaç yıl öncesine değin benim de bilgisayar ile ilgim pek yoktu. Gazete okuma ile başladık, bugünlere geldik. Bir süredir, oğlum yanımda, o epeyce yardımcı oluyor; çok şey öğreniyorum ondan. Bizim kuşak, bu işlere üzgünüm uzak..

Armutlu'dan, Yiğitler'den, Bağyurdu ve Ovacık'tan Bayındır'a ve Ödemiş'e de ulaşan yolları biliyorum. Bu yollardan geçmeyi de planlamış durumdayım; bakalım ne zaman olacak? Geçtiğimde ararım, teşekkür ederim.

Google'dan indirdiğim imajı ekliyorum. Sanırım sizin baraka, burada yer alıyor.

Cavid Sezen

Ovacık_K.Pasa.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Ovacık Köyü Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (14-15 Kasım 2009)

Nejat' Alıntı:
yanlız anlaştığımız gibi oğlak ve ev yapımı galonlar olmazsa
ben bir düşüneyim ;)

Oğlak .??

Varsa Süt Kusu bende yürümeyip geleyim yanınıza.
;D

evet en çok isteyenlerden biriydim ..imkan yaratabilirsem geliriz eşimle beraber olursa seve seve listeye eklicem

İzmir gurubu gezileri daima ailecedir.
((Bunları sen benim gibi kazakmı sandın))

aslında düzgün yazmamışım arada virgül vardı yani eşimle gelicem,olursa zaman ve diğer meseleler çözülürse listeye eklerim kendimi,ben bu işe biraz kafa yorayım bakalım,,,

Murat oglak olsa olmaz mi?
Serkan bey geziler bagimlilik yapar :smiley: bekliyoruz.

Geriye doğru gezileri incelersen farkımız anlaşılır.
Yanlız benim eşim gelemiyor gerisi full kadro.

1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan )
4-Nivscı baba/oğul
5-Ademi+Demet+Bebiş Nivacı
6-Çağatay+Arzu (Orhun sadece yaz gezilerinde standart tayfa)
7-

evet bende bağımlı olmaya hazırım zaten...

O zaman bekleriz aramızda görmek sevindirir.
oğlak vs işleri doğrudur kesinleştiğinde haber verin ona göre hazırlık yapacağız.
Diğer gezilerimizde kumanya meselesi ferdi getirilip ortak sofralara dönüşüyordu.
Günü birlik ise çoğunlukla sucuk ekmek şirince veya mavi kutu bazında seyretmekteydi.
Eğlenceli bir gezi olacak Bu gurup bir yıldır bir arada.
Görüşmek üzere.

eğer gelebilirsek söz büyüğün derim ben...oğlak işide olursa şahane olur...

Estağfurullah Büyüklük ne haddimize,
Bizmkisi fazladan sene eskitmiş olmak
--------------
Erdal yaman nerelerdesin Bu iş sensiz olmaz.

1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan) + (Gökhan)
4-Nivscı baba/oğul
7-

1-Erco
2-Nejat
3-Vosdost ve saz ekibi (Serkan )
4-Nivscı baba/oğul
7- Onur ve Bekir (O rh- ) ( A rh+ )

selam..

gezi fikri süper...

benim araç şu an sanayi de.. şanzuman ve ön diferansiyel yağ kaçırdığı için götürdüm. kendim de 4 günlüğüne eğitim için istanbul'a gittiğim için 4 günlük sürede yapılsın istedim. fakat ustam yoğunmuş, ben de aracın etek altı gri olan kısmını komple yeniden boyaya verdim. altına da pütürlü siyah attırıyorum çamurluk içlerine kadar. ayrıca birkaç ufak tefek darbecik vardı, onları çektirme ve düzeltme yaptırıyorum.

boya ve kaportadan çıkınca şanzuman ve diferansiyele girecek. umarım o tarihe yetişir, yetişirse ben de ordayım.. yetişmezse, çok üzülürüm ama umarım yetişir.

sevgiler..

furkan..

ooo dostlar sezonu açtık galibaaa.. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.