Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,526
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Biz Ayazma tarafından yürüyüşe başlamıştık....İsimlerini tam bilmiyorum ama Radar' ın 200-300 mm. alt tarafında bulunan dere yatağından yükseldik...Ama o dere yatağı tam bir felaketti...Oralara yolu düşen arkadaşlar Allah rızası için dere yatağında Çanakkale istikametine bir baksın...Yok böyle bir rezalet...Orası Milli Park söylediğin gibi Giriş Ücreti,Rehber Ücreti v.s Trekking yapanları sıkıyorlar da o bölgeye moloz döken kamyonları nasıl görmüyorlar merak ediyorum...Tonlarla ifade edilebilecek moloz yığını dere yatağında üzülmemek elde değil...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

seyyah-34' Alıntı:
Bendeniz ist. dan Murat beyin gezilerini takip eden ve kendisini hiç görmemiş bir arkadaşınız olarak bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın demek istediğim şu Murat beyin ruh halinden ve yazılarından çıkardığım sonuç şöyle : çok fazla lüzumsuz mazeretleri sevmeyen , yollarda üfleyip püflemeyen , son derece sabırlı , ve geziyi sonuna kadar götüren yarım işleri asla sevmeyen , arkasına baktığında koca kafilenden tek kişi bile kalsa yola devam eden , hadi dendiğinde tam techizatlı bir hazır asker gibi olan , kişileri daha çok sever arkadaşlarının hep böyle olsun ister gibi geliyor bana benim anladığım Murat öz böyle sanıyorum ve kendisinden onda olmayan bulunmayan bir sözümü hemen silmesini rica ediyorum aynı bölgede olsaydık zannediyorum ayak uydurmakta fazla zorlanmazdım (yaş farkı hariç) :D :D yaş 49 ama gönül yaşım 25 :D.
s.n Murat öz sizin adınıza cvp vermek istedim özr mesajımı silmekte özgürsünüz
gezileriniz çok aktif geçiyor emeklerinize sağlık hadi ben evde iş güç yok gezenbilirkolik gibiyim siz bunları nasıl ne zaman yapıyor vede pc başında uğraşabiliyorsunuz .

%80 doğruları yazmışsınız Kemal Bey ,
Ama çok sabırlı olduğumu pek söyleyemem.
TezzMertekliğim her zaman bir yerlerden çıkar.

Kampta da hava kararmadan ateşi yakmıştım. Dumanların çoğaldığını gören Sibel hanım su dökerek ateşi söndürmüştü.
:smiley:

Etkinliği ve fotoğrafları foruma aktarmaya gelince ;
Fotoğraflarımı dijitalden PC ye aktardıktan sonra Faststone programı kullanarak topluca boyutlandırıyorum.
Daha sonra zamana ihtiyacım olduğu için photobucket sitesine topluca yükleyerek yine topluca IMG kodları alıyorum.
Aldığım bu IMG kodlarını Boş bir Word dosyasına kaydederek 5'er 5'er açmış olduğum konuya yerleştiriyorum.
Fotoğrafların hepsini daha önce elemeden geçirdiğim için gereksiz ve benzer pozlar olmuyor.

Açmış olduğum konuyu Hazırlık aşamasında ki başlıklar bölümünde zenginleştirdiğim için işlerim bitinceye kadar araya diğer üyelerin mesajı girmiyor bende rahataça kendi büro işlemlerimi yapabiliyorum.

sizleri tek kelime ile gönülden kutluyor
şu an için elimden imrenmekten başka birşey gelmediği içinde hayıflanıyor
yol varken 2 çeker korkutmacalarını öne sürdüğünden dolayı tezzmertek'in bir Z sini alacağımı da ilan ediyorum :mad:

:D :D :D
bolca sevgilerimle,

Haklısın, o kısmı biraz ayrıntılar arasında kaybolmu. Bir de sen her zaman başlık açarsın ya kuralara uygun olarak, senin açtığın bir konu başlığı da göremeyince herhalde yok bir Murat Öz etkinliği diye düşündüm. Aklımda da sen bayramda kent dışındasın diye kalmış (Bursa idi galiba gideceğin yer?) ya da biz yaşlanıyoruz unutkamlık başladı.
Her neyse, dediğim gibi, çok güzel bir etkinlik olmuş. Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.

çok güzel bir gezi olmuşş yüreğinize sağlık....

Bravo Murat
Özellikle bravo üstü bravo Sibel gayretine ve cesaretine hayranım.
çok güzel gezi ve anlatım ve tanıtım.
KUTLARIM.

Nejat' Alıntı:
sizleri tek kelime ile gönülden kutluyor
şu an için elimden imrenmekten başka birşey gelmediği içinde hayıflanıyor
yol varken 2 çeker korkutmacalarını öne sürdüğünden dolayı tezzmertek'in bir Z sini alacağımı da ilan ediyorum :mad:

:D :D :D
bolca sevgilerimle,

Yol var olmasına varda.
Kamp yerine 450 metre mesafede ve düz bir patika değil yan geçişler ve dik yamaç inişleri içeriyor.
Kamp masası ve sandalyesi taşımaya ugun değil ağabey.
+ Yolun başlangıcını bile Cuma akşamı öğrenmiştim.

Paylaşım için teşekkürler. Anlatım, bilgilendirme ve fotolar harika :smiley:

Murat bey;
çok güzel geziniz ,anlatımınız ve tanıtımınız.
teşekkürler..

Murat Bey resimler ve anlatımlarla bizde gitmiş kadar olduk, teşekkürler :smiley:

Rica ederim arkadaşlar,

Beğenmiş olmanıza çok sevindim.

Başka bir etkinliğimizin fotoğrafları ve hikayesinde buluşmak dileği ile.

TezzMertek' Alıntı:
Yol var olmasına varda.
Kamp yerine 450 metre mesafede ve düz bir patika değil yan geçişler ve dik yamaç inişleri içeriyor.
Kamp masası ve sandalyesi taşımaya ugun değil ağabey.
+ Yolun başlangıcını bile Cuma akşamı öğrenmiştim.

500 m için hamallık her zaman yaparız
icabında bizler evli vatandaşlarız hanımlar neler taşıttırıyor bir bilsen arkana bakmadan kaçarsın :D
o sırtında taşıdıkların kısa mesafelerde bizler için nefes açma turları sayılıyor ;D

amma mahmut dağına yürüyerek çıkmak mı aman aman eksik olun
yürüyüşlere ilk başladığım parkur orası idi ve tamam yolun sonu burasıymış demiştim
keza kasılmalar+sinir katsayısı tavan yapınca yukarıya özel kortej eşliğinde çıkarıldığımı da belirtmeliyim :smiley:

neyse netekim borçlusun ;)

Aaa ne tesadüf.
Benim de ilk dağ yürüyüşüm (grup olarak) 1995 Eylül ayında Mahmut Dağı ile başlamıştı.
Bunun öncesi Örnekköy - Karagöl ve Bozdağ - Gölcük Gölü solo yürüyüşlerim vardı ama ilk grup yürüyüşüm Mahmut Dağına olmuştu.

Borçlu muyum ?
;D

Harika görseller. Emeginize sağlık

TezzMertek' Alıntı:
Borçlu muyum ?
;D

hadi neyse ortak müşterekte buluştuk, yani eşitlik borçluluğu kaldırdı :smiley:

Çok güzel. Biz de bu yaz mevsimi Ramazan derken özledik dağları ovaları. Resimlere bakarken aldık yine kokusunu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR