Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Kazım fotoğraflar için teşekkürler, son seriden en çok ben nasiplendim
Videoları hotfile.com veya **.com gibi sitelere ücretsiz olarak yükleyebilirsin aslında. Abone olmadan da yüklenebiliyor, site bir link veriyor, o linki burada paylaşmanla herkes videoyu indirebiliyor. Veya özelden sana mail adresimi gönderebilirim, bana mail atarsan ben kendi siteme yükleyip oradan da link koyabilirim siteye.
Ben o başlığın altında ayrı mesajlar olduğunu da yeni öğrenmiş oldum. Ana forum başlığından direk EGE'ye tıklıyordum daha önce. Off-Road Gezilerimiz'e tıklansa bile sayfa ilk yüklendiğinde sayfa üstünde hep bölge isimleri geldiği için, aşağıda ayrıca mesajlar olduğunu farketmemişim hiç
Şimdi arkadaşlar Gezenbilir'de etkinlik işleyiş formatı hakkında kısaca bilgi vereyim.
Herhangi bir üyemiz yapacağı Doğa Sporları etkinliğinin duyurusunu Etkinlikler sayfasında ki ilgili bölümde (Doğa Sporları - Off Road - Fotoğrafçılık vs) yeni konu açarak duyuruyor.
Başlıklarda ki yazım hatalarını bizler düzeltiyoruz elimizden geldiğince. sonra takvime ekleyerek sabitliyoruz.
Bu konu etkinlik zamanına kadar sabit durumda kalıyor. Etkinlik tarihi sonrası etkinlikte çekilen fotoğrafların paylaşımı aynı konuya yerleştirilirse mesajlar konudan bölünerek ilgili başlıklara taşınıyor.
Taşınma işlemleri tamamlandıktan sonra taşınan bölümün adresi konu içine link olarak yazıldıktan sonra konu mesaj yazımına KİLİTLENİYOR.
İlerleyen günlerde tarihe dikkat etmeden etkinlik mi vardı diyenlere önlem. ;D
Dağcılık (Raporlar) - Doğa Yürüyüşü - Kampçılık - Off Road Gezilerimiz bölümlerine.
Bu bölümlere ana Sayfa diyorum ben. Bölümün ana sayfası yani.
Ege - Akdeniz - Marmara ve diğer bölgeler alt başlık oluyor ve arşivlendirme çalışmasına yarıyor.
Etkinlik foto ve anekdotları 1-2 ay ana sayfada durduktan sonra ilgli bölgelere tekrar taşınıyor.
Ana sayfada durmasının sebebi Serkan hocamın yazdığı gibi daha fazla kişi tarafından ziyaret edilmesi.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Açıklamalar için teşekkür ederim Murat, anladım şimdi. Hem off-road etkinlikler forumunu, hem off-road gezilerimiz forumunu, hem off-road ege forumunu haberdar edilmeye ekledim yeni konu açılırsa bilgi gelmesi için. Önceden sadece Ege forumuna girip ne var ne yok diye bakıyordum, bazı konuları kaçırıyormuşum demek ki.
Kazım fotoğraflar için teşekkürler, son seriden en çok ben nasiplendim
Videoları hotfile.com veya **.com gibi sitelere ücretsiz olarak yükleyebilirsin aslında. Abone olmadan da yüklenebiliyor, site bir link veriyor, o linki burada paylaşmanla herkes videoyu indirebiliyor. Veya özelden sana mail adresimi gönderebilirim, bana mail atarsan ben kendi siteme yükleyip oradan da link koyabilirim siteye.
yok leventcim lokomotif falan hep birlikte bir gezi yaptik ve birlikte eglendik birlikte battik birlikte ciktik sizlerle olmak cok guzeldi, fotolari siteye yukleyen herkese cok tesekkur ederim...