Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
arif09' Alıntı:
gezıdekı fotolar cok guzel..iyi vakit geçirmisiniz..fakat anlamadıgım bir konu var ..eski kasa şahinin suyun içinde ne işi var ) geziyi düzenleyen arkadşların emeklerine saglık.. fakat bu geziden haberimiz olmadı... inşallah bi daki gezilere..bol çamurlar...OTO GÜRBÜZ
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
merhaba arkadaşlar bizim bu sohbetimizi farklı bir konu olarak açsak da diğer arkadaşlarda katılsa olurmu.?
18 haziran günü ailemle beraber urlanın güney koylarını araştıracağım. sonrasında bir parkur hazırlarım.
ayrıca mustafa abi ben 2 kez diff. ve şanzımanın yağını değiştirdim ikincisinde de yağ sarı köpüklü hal almış. diff kasılmasına sebeb verdi..
evren arkadaşım merhab bende senin gibi rav 4 kullanı cısıyım bende 2007 rav 4 var sende galiba arka plakalık sorunu çekiyorsun ben kestirdim kurtuldum.
Haha )) En güzelini yapmışsın valla, benim de aklıma gelmedi değil. O plakalığı hangi akla hizmet tamponun 20 cm. altına öyle koymuşlar anlam veremiyorum zaten. Tamam şekil itibarı ile iyi güzel ama her yerde sürtüyor, uzaklaşma açısını çok olumsuz etkiliyor. Yine de ön tamponun açısı fena değil, ön tamponu vurmayı daha bir kez başarabildim. Dik bir yerden iniyordum ağır ağır, tekerler kilitlenip biraz kayıp hızlanınca düze indiğim yerde vurdu ön tampon. İndim baktım delinen karter yamulan radyatör var mı diye, asayiş berkemal olunca devam ettim
Levent Abi Urla parkuru güzel olur valla. Ben de yeni etkinlik ne zaman olacak diye bakınıyorum ara ara. Mevsim yaz olunca etkinlikler kesat tabi ama yine de çok ara vermeyelim
MUHARREM33MUHARREM' Alıntı:
evren arkadaşım merhab bende senin gibi rav 4 kullanı cısıyım bende 2007 rav 4 var sende galiba arka plakalık sorunu çekiyorsun ben kestirdim kurtuldum.
ben de sana soracaktim muratcim, nasil oldu annen, cikti mi hastaneden? tekrar acil sifalar diliyorum... sanirim ben de gidemeyecegim muratcim, ben de kucuk bir kaza gecirdim, sagim solum sisti morardi, bir sure yattim ancak toparlaniyorum henuz o kadar yol yapamam...