Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,555
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

pandipieri' Alıntı:
Muratcim senin fotolar tam net degil grainli cikmis? neden oyle olmus, cozunurluk de iyi gorunuyor...

Makine eskidi herhalde.
Dağ da kullanmaktan içi toz dolmuştur mutlaka.
Ya da ayarları otomatik modda tutacaktımç.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)

Güzel geziydi, ıyi zaman geçirdik, katılan arkadaşlara teşekkürler. Ben de foto ve video yok maalesef.

Emrecan'ın çektiği videoları da yükledim. Yüksek çözünürlükte 1 Hilux, 1 Captiva, 2 RAV4 videosu var, toplam 272 MB.

http://www.evrenuyanik.com/gezenbilir/20110605-salihli-off-road-gezisi/videolar.rar

Süpper bir Hilux var ama ağabey.

O olmasaydı epey zorlanırdık.

keyfili ve güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.....

emrecan hosgeldin... her gezimizde seni de gormek isteriz D: D :D

Mustafa bende de foto yok malum bizler arabalarla ugrasmaktan foto cekemedik ama arkadaslar yeteri kadar cekmisler, evren ve emrecaninkiler sahane hele bir de kazim dokulsun bakalim :D :D :D

Hocam herkes bilgisayarcı elektronikçi olunca böyle oluyor. 150-200 fotoğraf bende vardı, bir o kadar Emrecan'da vardı. Ayıkladık ayıkladık 300-400'den 100 civarına düşürdük öyle koyduk işte :smiley: Murat da baya fotoğraf çekmiş, Kazım da çok çektiyse toplamda 1000'i zorlamışız herhalde :D

pandipieri' Alıntı:
emrecan hosgeldin... her gezimizde seni de gormek isteriz D: D :D

Mustafa bende de foto yok malum bizler arabalarla ugrasmaktan foto cekemedik ama arkadaslar yeteri kadar cekmisler, evren ve emrecaninkiler sahane hele bir de kazim dokulsun bakalim :D :D :D

Bu arada alışkın olmayınca ben çok yorulmuşum dün. Eve döner dönmez bi duş alıp iki ağrı kesici atıp yattım, sabaha ancak kendime geldim :smiley:

Araba da dünkü maceralardan nasibini almış. Jantlar çizilmiş baya, derede saplandığında patinaj yaparken taşlardan dolayı olsa gerek. Zaten jantlardan biri çizikti, şimdi hepsi çizilmiş takım olmuş ;D

Ön tamponda da birkaç yerde hata vardı, bir süredir yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyordum. Dün kayanın birine hafiften çarpınca o konuda da bir kararsızlığım kalmadı iyi oldu :p

Velhasıl kelam, elbette ki durmak yok yola devam, ama bundan sonra biraz daha dikkatli olmak gerek :smiley:

DSCF1770.JPG

DSCF1771.JPG

TezzMertek' Alıntı:
Süpper bir Hilux var ama ağabey.

O olmasaydı epey zorlanırdık.

Serkan Hocam'ın araç geziye katılamayınca Hilux ile idare etmeye çalıştık. :D :D :D

Hocam daha inanin bilgisayari accak vaktim olmadi, dun eve gider gitmez uyumus kalmisim, bugunde sabahtan babamin arabasi yag lambasi yakmis onu servise filan goturdum, su andada telefondan giriyorum net e, nasipse bu aksam bi 150-200 foto yuklicem siteye:smiley:

pandipieri' Alıntı:
haydi kazim dokul artik fotolari...

Evren UYANIK' Alıntı:
Abi sen arkaya bi kilit yapsan sırtın yere gelmez, makineyi baya beğendim ben.

Aslında arkada kilit vardı. Diff. ayna dişlisindeki bir sorun nedeniyle geçici olarak 15 gün önce standart diff. taktık. Yarın kendi diferansiyeli geri takılıyor.

Evren UYANIK' Alıntı:
Araba da dünkü maceralardan nasibini almış. Jantlar çizilmiş baya, derede saplandığında patinaj yaparken taşlardan dolayı olsa gerek. Zaten jantlardan biri çizikti, şimdi hepsi çizilmiş takım olmuş ;D

Arazi aracına benzedi diyorsun yani. :D :D

ARKADAŞLAR VAR MI BENDEN FAZLA NASİPLENEN.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.