Ynt: Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010)
Bütün bu yol az ya da çok herkesi yormuştu. Ben en son kampa geri çıktığımız dik kısımda oldukça zorlandım.
Ama çok çok güzel bir gezi oldu. Herkese bu gezi için teşekkürler.
Bütün bu nedenlerle kampa döndüğümde kendimi oldukça yorgun hissettim.
Bir süre sessiz kalarak doğadaki sesleri dinleyip ruhumuzu dinlendirdik.
Gerçekten de insanın ruhu dinlendi mi bedeni de hemen dinleniyor. Bunu anladım.
Sonrasında yemek hazırlıklarına başladık.
Sabahtan Murat Bey'in büyük bir ustalıkla hazırladığı ocağa biraz odun da toplamış, hazır etmiştik. Döndüğümüzde hemen Murat bey ateşi yaktı.
Herkes kendine göre bazı işler yapıp yemeğin hazırlanmasının bir ucundan tutuyordu. Sofranın hazırlanışı kadar yemek de bir hayli keyifliydi.
Yemekle ilgili çok fazla fotoğraf çekmemişim. Ama Murat Bey'in çektiği fotoğraflarda birlikte yediğimiz oldukça keyifli doğa yemeğimizin kareleri vardı.
Tam yemek sırasında Ödemiş'ten bize iki arkadaşımız daha katılarak bizi mutlu ettiler. Yemek sonrasında Murat bey ateşi canlandırdı, Yemek sırasında bizim aracımızdan aldığımız elektrikle yaktığımız lambaların hepsini söndürerek kamp ateşinin kızıllığında güzel bir söyleşi yaptık. Sevgili Eren de yaptığı etkinliklerle herkesi eğlendirdi.
Daha sonra da sabah Bozdağ Zirve yapacak Murat Bey, Ersin ve Emre hazırlıklarını yaptılar ve herkes yavaş yavaş çadırlarına çekildi.