Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,549
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010)

Muratcığım yine övgüyü hakeden bir etkinliği bizimle paylaştığın için teşekkürler.Daha önce ne etkinlikler var bilmiyorum ama kaz dağları etkinliğini dört gözle bekliyorum.
Doğum günümdeki kutlama mesajına da buradan teşekkür etme fırsatım oldu sağol.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Ödemiş Gölcük'te Kamp - Trekking Etkinliği (28-30 Ağustos 2010)

Bu güzel insanlara en son katılanlar olarak bizdende birkaç güzel kare...

IMG_0005.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0013.jpg

IMG_0014.jpg

Ersin Bey,
Çok güzel fotoğraflar paylaşım için teşekkürler.
Selamlar,

Murat bey, Doğada kamp ocağı nasıl yapılır? Bunu kaçırır mıyım hiç? :smiley:
Selamlar,

ozhtc35' Alıntı:
Harika bir etkinlikti :smiley:
Tatil süresince yaşadığım tatsız stres dolu günleri silip götürdü. Katılan herkese sonsuz teşekkürler :smiley:

Bilmukabile + Rica ;)

mareshal' Alıntı:
katılamadığım harika bir etkinlik. katılan ve fotoğrafları paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

Şansınıza :smiley:

legolas' Alıntı:
süper bir kamp olmuş :Dramazan dolayısı ile katılamadım :( ama bundan sonrakilerde görüşmek üzere..tabi o ödemiş kebabıda öyle resimde hiç hoş değildi :Dhele şu ramazan bitsin sen görürsün ;D

Bekliyoruz Adaşım.
Yemek konusunda benimle aşık atmak zordur bilgin olsun şimdiden.

By-pass' Alıntı:
Muratcığım yine övgüyü hakeden bir etkinliği bizimle paylaştığın için teşekkürler.Daha önce ne etkinlikler var bilmiyorum ama kaz dağları etkinliğini dört gözle bekliyorum.
Doğum günümdeki kutlama mesajına da buradan teşekkür etme fırsatım oldu sağol.

Rica ederim. Paylaşmak görevimiz.

Kaz Dağı Etkinliğimiz ;

29 Ekim Cuma günü Menemen - Ulukent Shell Benzin İstasyonunda saat 09:00'da buluşma ile başlayacaktır.

Herşey çok güzel olmuş. Murat Bey'in kamp sonrası kullandıkları alanı tekrar eski şekline döndürmesini de fotoğraflaması bu tür etkinliklerde nasıl davranılması gerektiği konusunda öğretici unsurlar taşıyor.
Tüm katılımcıların bu etkinlikten memnun ayrıldığını umuyorum.

Selamlar,sevgiler.

Merhabalar,

Konuyu kampçılık bölümüne taşıdım.

Ek olarak yürüyüşümüzün Google Earth görüntülerini ilginize sunuyorum.

[attachment=1]

Son olarakda Bozdağ Batı Rotası zirve çıkışının GPS daha doğrusu Google Earth dosyası.
[attachment=2]

log. uzantılı dosyayı isteyen olursa özel mesaj atabilirler.

GE'de Bozdağ Batı Rotası.jpg

Ekli dosyalar

• Bozdağ Bati Rotasi.kml
    129.4 KB · Görüntüleme: 282

A-SOLA Rotası diymi bu ;D

Sabit parkurlara bağımlı kalmdan özgürce yürümek çok güzel.

Tekrar teşekkürler Murat.

Fotoğrafta solda kalan mavi çizgi bizim dönüş rotamız.
Sabah arabayı park ettiğimiz yerde hemen yamaca çıkıp yükselmeye devam etmemiz gerekiyordu.
En uygun rota orası idi.
Fotoğrafta da net görünüyor zaten.

Çok güzel olacağı başından belli olan kampınızın fotoğraflarını hayranlıkla izledim. Böyle güzel bir etkinliği kaçırdığım için kendime kızmaktan başka yapacak bir şeyim yok...
Umarım bir dahaki etkinliğe katılabilirim. Paylaşım için teşekkürler...

Her zaman bekleriz Haşmet Bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler