Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Desene o zaman 3 Yusufla geliyorum ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

berkguray' Alıntı:
Erdal Abi Merhaba,
Bu hafta sonu arkadaşlara kalmalı olarak verilmiş sözümüz vardı ama virüsü onlara da bulaştırmak istiyoruz. :smiley:
Hazır gazı almışken, onları da ikna edersek bizde gruba katılıcaz.

Erdal Abi size koordinatları versin, yol üzerindeki yaylalarda cumartesinden kamp yapabilirsiniz

berk kardeş o zaman listeye ekleyelim isminide berk ve 3 yusuf diye :D

Berk seni de ekledim ;D

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli ;D
7- Berk ve grubu ......................Navara

Bende gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum. Ama aracım henüz hazır değil. Karter muhafaza yok. Lastiklerim duhler H/T fabrika çıkışı olan asfalt tipi. Bir an önce eksiklerimi tamamlayıp sizlere katılmak istiyorum.
Ama eksiklerimi tamamlamakta ne tip malzeme kullanacağıma karar vermem zor oluyor.

mdilek' Alıntı:
Bende gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum. Ama aracım henüz hazır değil. Karter muhafaza yok. Lastiklerim duhler H/T fabrika çıkışı olan asfalt tipi. Bir an önce eksiklerimi tamamlayıp sizlere katılmak istiyorum.
Ama eksiklerimi tamamlamakta ne tip malzeme kullanacağıma karar vermem zor oluyor.

Mustafa bey aramıza katılmanızdan zevk duyarız :smiley:
Gezilerimize standart lastikle katılan arkadaşlarımız var. Bir suzuki GV 3K herşeyi ile standart olarak katılıyor. Ama bazen biraz zorlu noktalarda geçişler sıkıntılı olabiliyor :( Rotanın tamamını ben de bilemediğimden size bilgi veremiyorum ama bildiğim %60-70 inde sorun yaşamazsınız. Tabii seçim sizin ;)

Ademi biz otoban girişinde buluşalım beraber devam edelim, ben anlamadım hangi sapak. ???

MCC' Alıntı:
Ademi biz otoban girişinde buluşalım beraber devam edelim, ben anlamadım hangi sapak. ???

bornova yönünden gelirken çeşme yönüne sapacaksınız ilerde kaynaklar levhası olmalı
kabristanı geçtikten sonra benzinliği göreceksiniz

bildiğim bu

erdalyaman' Alıntı:
Ahmet belki seri-III ile gelir ;)

Yeni arkadaşlar neredesiniz? Terrano/Melih, Navara/Berk, Patrol/Murat, Efe_chevy/CJ6 ???
erdal abi patrol/murat gelirse bende oradayım

Söke yönünden gelenler nereden katılacak?

sabri77' Alıntı:
Söke yönünden gelenler nereden katılacak?

Ooooo Sabri yeni aracı denemeyi beraber yapalım ;D
Otoyoldan gişeleri geç sonra çeşme yönüne sap daha sonra kaynaklar inişinden inersen 1.5-2 km sonra solda Alpeti göreceksin ;D

İnşallah Erdal abi; eksiklerini tamamlıyorum, bir aksilik olmazsa eksik meksik dinlemeyip gelmek istiyorum. Standart haliyle zorlanmam diye tahmin ediyorum?

Standar haliyle rahat gelirsin o bir jeep XJ ;D

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
7- Berk ve grubu ......................Navara
8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) ;D
9- Sabri Ergüder ....................... Jeep Cherooke XJ

rangeden sonra çok alçak ve küçük geliyor gözüme de.. :smiley:

Jeep ler genelde tavanları basık oluyor bizim LR gibi oturuşu ferah değil bu da aracı küçük gösteriyor. ama birkaç modifiye ile olur sana bir canavar ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.