Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

son durum boyle oldu
1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla + Ahmet ..........Series III
3- Ademi................................. Rus güzeli Niva
4- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
5. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
6- Murat & Tolga .................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
7- Sabri Ergüder .................... Jeep Cherooke XJ
8 -Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
9 -Özgür(ozcour).......................LR Series 2a
10 -Emrah................................LR Freelander 2
11 -Ercan /erco/........................NİVA benim en sadık dostum
12 -Emrre.................................NİVA
13-Yılmaz .................................NİVA
14-Mustafa...............................NİVA
7 NİVA hellal bizeeeee

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

ozcour' Alıntı:
yok abi kızmadım, vicdani retci ne demek bilmiyorum gerçi..

olay askere giderkenki falan değil de, o gün hakverdim babama, geceye kaldığımızda önümü sizin nivanın arka spotlarından görüyordum, suya girdiğimzden beri frenimiz tutmamıştı, arabayı yeni yeni toplamaya başlamıştım, arazi değil asfalt tecrübem bile yoktu, eksikleri de vardı. zaten yorucu bir araba o kadar saat sürüş zevkten çok eziyete dönüşmüştü, gelenler arasında yaşıtım benim akran, arabasıyla gelen arkadaş da yoktu, parkurda arabama bir zarar versem üzüleceğimi biliyordu ailem, beni de tek başıma göndermek istememesi doğal, sonuçta onlara bağlıyım onlarla yaşıyorum. ben de çocuğum olsa baba olsam, bensiz gitmesine sıcak bakmazdım. Çocuğuna laf geçiremeyenler düşünsün ama aileme karşı hayırlı evlat olmak isterim :smiley:

şimdi okuyabildim,

yapma be gözüm kendini güvende hissettmediğini anlayamadım;

yerin önemi olmadığı dost meclisi burası
yaşın öneminin olmadığı , yaşın yanlız yada uzak kalmaya gerekçe oluşturmadığı bir meclis burası
sen burada prensipler bazında konuşulanları ciddiye almalısın:

hep deriz ki arkada kalan varsa giden de yoktur

SEVGGİLİ KARDEŞİM:
Landçılar kızacaklar şimdi ama acizane tavsiyem.
kafana bütçene göre albi düşük model niva eşeğe binmek kelimesi yetmez katıra biner gibi.
tepe tepe kullan işte örnek 5 yıldır hiç masraf etmeden kullandım ancak bu sene bir şeyler yapıyorum.
Elindeki japon gülüyle parlat cilalat birazda faça yap gönlüne göre kordon safari yaparsın.
bak yengede sevmiş diyorsun istediğin yere gir çık hopla zıpla.
nasıl olsa bu saatte okuyan olmaz okudukları zamana kadar bir çaresini düşünürüm.
işimiz muhabbet kimsenin işine hesabına karışmak haddimize değildir kendine iyi bak.

Bu arada benim co pilot işi yattı,

Nivacı kardeş seve seve sizi alırım.

Sabaha görüşmek üzere.

benim araba 6 kişi oldu :D 4 kişilik bir aile gökhan vede ben :smiley:

telsizler ahmette abi bende telsiz yok malesef :(

neyse artık sellektorle haberleşcez kardeş bir selektor tamam iki selektor olmaı gibi ;D

Kazasız belasız bir gezi olması dileğiyle. Bu arada Yalnız kalan John Deere Serkan işin zor. :smiley: 7 Niva :smiley: :smiley:

Geziyle ilgili fotoğraf, video ve yorumlar için yeni bir sayfa açtım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47908.new#new

Ben sağ salim evdeyim.
Katılan arkadaşlara,çeken arkadaşlara,evimden alıp evime bırakan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

bizim çektiğimiz fotoğraflar yemekten sonra yüklenecek....
bordo bere...

Tolga resimleri buraya değil az yukarıda vosdost Ahmetin verdiği linke yüklüyoruz :smiley:

tamam abi
oraya yükliycem.

erthy.jpg

erthy.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.