Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Sabri abi ben Hatayda oturuyorum, yardımcı olabilirim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Emrah/ emre beyler
Tam teşekküllü co pilot kiralama servimiz hizmete sunulmuştur.
semt bornova.
ARZEDERİM.

erco' Alıntı:
nivalardan eksik bir Burhan amca kaldı birde yeni bir arkadaşımız daha var yarın beli olacak gelip gelemeyecene lastik sorunum var diyor ama ikna edebilirsenm cadelerle getirecem onuda biz bu gidişle 10 NİVA cıkacaz gıbime geliyorama landlar bu gidişle kan kaybediyor daglarda kalıyorlar batıyorla sudan gecemiyorlar MI ne ;D ;D
MAALESEF TAMAMEN DUYGUSAL NEDENLERDEN Niva gelemiyor Ama NİVACI GELEBİLİR.

bol eğlenceli olur umarım ben sizi yine resimlerden takip ederim artık,gelebilseydim tek suzuki olcaktı ama ,,,,

Wintermute' Alıntı:
Şaka bi yana başka kısımda yazmıştım. Lastilkleri kuru asfalt, tozsuz yol için yapmışlar. Bu gün iki arada bişi ayarlayamazsam karavan misali çekersiniz. ;D
arkadaşım sen gel kalırsan çekeriz...
biz çekme işini çok seviyoruz çamur ustalarını bile çektik :smiley:
hem çamurdan çekiyoruz hemde videosunu çekip yayınlıyoruz.. servis sonsuz :smiley:

BROKER
Demamişmiydim kovalasalarda gitmezsin diye.
Bakıyorum boynuz kulağı geçiyor.
Virüsler yaramış hastalığın mübarek olsun.

Arkadaşlar yine bol katılımlı ve keyifli bir gezi olacak :D
Kalabalık olmamız ve yeni katılanlar olması bakımından birkaç kuralı tekrarlamak istiyorum;

** Sabah buluşmasına noktasından hareket ettikten sonra yakıt, yiyecek alışverişi, kahvaltı vb için durmayacağız, hazırlıklı olursak zaman kaybetmeyiz :smiley:
** Listeye adını yazdıranlar içinde herhangi bir nedenle gelemeyecek olanlar sabah 08.00 a kadar forum sayfasına, daha sonra ise bana telefonla bilgi verirse seviniriz ve gereksiz beklememiş oluruz. Telefonum : 0-532-242 78 74
** Gezi sırasında grup hareketi esastır. Herkes grup kararına uymalı ve ferdi kararlardan kaçınılmalıdır.
** Gezide araç sırası bozulmamalı, özel durumlar haricinde sollama yapılmamalı.
** Her araç kendi arkasından geleni dikiz aynasından takip edip, göremediğinde beklemelidir. Böylece konvoy kopmaz. Özellikle kavşaklara gelince durup arkadaki araç sürücüsü bizim girdiğimiz yönü görünceye kadar beklemeliyiz.
** Araçların biribirini takip mesafesi yeterince fazla olmalı. Özellikli yerlerde (çok dik iniş-çıkış-derin çamur-çok kaygan zemin vb) bir araç bu etabı tamamlamadan diğeri girmemelidir.
** Herkeste telsiz olması en büyük dileğimizdir :D lütfen olmayanla gelecek geziler için temin etmeye çalışsınlar :D

Özgür teşekkürler; ben Noktada olacağım.Aslında yolu biliyorum ama o çevrede olanlarla beraberce gidebiliriz diye düşündüm.

İzmir grubuna iyi eğlenceler.

Herkese Merhaba, Ne yazıkki daha önce söz verdiğimiz arkadaşlarımızı erken kalkma konusunda ikna edemedik. Çok önceden verilmiş bir söz olduğu bu haftaki geziye gelemiyoruz. :( :(
Hepinize bol eğlenceli, bol çamurlu ve batmalı bir gezi dilerim...

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
7- Berk ve grubu ......................Navara
8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
9- Sabri Ergüder ....................... Jeep Cherooke XJ
10-Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
11-Özgür(ozcour).....................LR Series 2a
12-Emrah................................LR Freelander 2
13-Ercan /erco/........................NİVA benim en sadık dostum
14-Emrre.................................NİVA

Ahmet Sekanla geliyorsa son durum şöyle ;

2- Serkan Yayla + Ahmet ..........Series III
3- Ademi................................. Rus güzeli Niva
4- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
5. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
6- Murat & Tolga .................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
7- Sabri Ergüder .................... Jeep Cherooke XJ
8 -Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
9 -Özgür(ozcour).......................LR Series 2a
10 -Emrah................................LR Freelander 2
11 -Ercan /erco/........................NİVA benim en sadık dostum
12 -Emrre.................................NİVA

Ben bi acemi co-pilot ayarladım, son dakkada su koymazsa iki kişiyiz. Telsiz ayarlayamadım, ama çakma volki tolki var. ;D

Co pilot dışında arka koltuğumuz tüm misafirlere açıktır. ;D

on durum boyle oldu
2- Serkan Yayla + Ahmet ..........Series III
3- Ademi................................. Rus güzeli Niva
4- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
5. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
6- Murat & Tolga .................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
7- Sabri Ergüder .................... Jeep Cherooke XJ
8 -Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
9 -Özgür(ozcour).......................LR Series 2a
10 -Emrah................................LR Freelander 2
11 -Ercan /erco/........................NİVA benim en sadık dostum
12 -Emrre.................................NİVA
13-Yılmaz .................................NİVA
6 NİVA hellal bizeeeee

sabri77' Alıntı:
Özgür teşekkürler; ben Noktada olacağım.Aslında yolu biliyorum ama o çevrede olanlarla beraberce gidebiliriz diye düşündüm.

Biz de orada oturuyoruz abi. O zaman siz sabah bi 5 dakika arabanızı çalıştırın, ben V8 in sesini takip ederek sizin orayı bulurum ;D ;D

NİVACI' Alıntı:
BROKER
Demamişmiydim kovalasalarda gitmezsin diye.
Bakıyorum boynuz kulağı geçiyor.
Virüsler yaramış hastalığın mübarek olsun.
abi aynen dediğin gibi oldu.. :smiley:
birde kafama göre araba bulsam tadından yenmiycek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.