Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Yamanlar - Doğançay Doğa Yürüyüşü (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,101
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Yamanlar - Doğançay Doğa Yürüyüşü (26 Nisan 2009)

Fotoğraf çeken sadece ben değildim :smiley:

P4260926.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Yamanlar - Doğançay Doğa Yürüyüşü (26 Nisan 2009)

Yürümeye devam...

P4260928.jpg

Ara ara kısa molalar vermeyi unutmuyorduk tabi :smiley:

P4260930.jpg

Pikniğe gelenler vardı.Buda onların ocağı :smiley:
hepimize çay içirdiler sağolsunlar :smiley:

P4260932.jpg

Yakından fotoğraflarını çekmemi bir ablamız istemedi:smiley:
Bizde fazla kurcalamadık :smiley:Uzaktan çekeyim bari dedim bende :smiley:

P4260935.jpg

Kulakları çınlasın Leyla arkadaşımız uygun gördüğü her yerde fotoğraf çekilme havasındaydı :smiley:
Yürüyüş boyunca kahkahası eksik olmadı valla :D

P4260941.jpg

Bizi bekleyen Hatice :smiley:
Arayı açınca bizi beklemek zorunda kaldı :smiley:

P4260946.jpg

Az kaldı demeye başladım arkadaşlara :smiley:

P4260947.jpg

Çeşmemize doğru iniyorken :smiley:

P4260951.jpg

Çeşme başında Yeliz'e botunun bağcıklarını doğru şekilde bağlamayı gösteriyor Hatice.

P4260953.jpg

Çeşme başı muhabbeti :smiley:

P4260956.jpg

Heryeri kaplayan papatyalarımız :smiley:

P4260960.jpg

Yine tırmanmaya başladık :smiley:

P4260961.jpg

Ben kertenkelenin büyüğü diyeyim.Özel adını bilenler biliyor :smiley:
O kadar çok karşımıza çıktı ki kaplumbağa ve büyük kertenkeleler :p

P4260964.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR