Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,868
Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

.....

Murat nereye bakıyor böyle ;

[attachment=4]

PC133564.jpg

PC133566.jpg

PC133574.jpg

PC133577.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Onur Mahallesi - Yamanlar Kamp - Doğançay Köyü Yürüyüşü (13 Aralık 2009)

Fotoğraflardan başka söze gerek yok sanırım :smiley:

Hiç beğenmedim gezinizi,ne o öyle yağmur yok,kar yok ,çamur yok.Tatlısu trekkingcileri sizi ;D ;D ;D

Bu şelalenin yerini çok merak ettim ben şimdi.G.E. üzerinden gösterebilme veya koordinat verme şansınız varmı.Bir ara gidip çamaşırlarımı yıkayım orda :D

sinan-izmir' Alıntı:
Hiç beğenmedim gezinizi,ne o öyle yağmur yok,kar yok ,çamur yok.Tatlısu trekkingcileri sizi ;D ;D ;D

Bu şelalenin yerini çok merak ettim ben şimdi.G.E. üzerinden gösterebilme veya koordinat verme şansınız varmı.Bir ara gidip çamaşırlarımı yıkayım orda :D
Sinan kardeşim çamaşır yıkayacağın zaman haber ver ben götürürüm seni :smiley:

Şelalanin Koordinatları ;

38 32.166 K
27 09.541 D

Bu arada şelaleye kadar motorla gidebilme şansın var Sinan haberin olsun :smiley:

matiate' Alıntı:
Bu arada şelaleye kadar motorla gidebilme şansın var Sinan haberin olsun :smiley:

Aslında o yüzden sordum ben de :D Birara bir deneme yaparız,bakalım yanına kadar gidebilecekmiyiz.

Koordinatlar için teşekkürler Murat abi.

Bir şey değil Sinan.

Araç yolu için Doğançay Köyü yolunu kullanabilirsin.
GE'de biraz fare eskit :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Bir şey değil Sinan.

Araç yolu için Doğançay Köyü yolunu kullanabilirsin.
GE'de biraz fare eskit :smiley:

Hemen baktım zaten GE ye :smiley:
Doğançaydan şelaleye doğru giden bir patika yol mevcut.Direkt Bornovadan araziye girilip doğançay üstünden gidilebilir.Veya Karagöl asfalt yoldan da sağa sapıp şelaleye yaklaşılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri