Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,274
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

hem gezi hemde yeni arkadaşlarla tanışmak çok keyifliydi...fotoğraflar,videolar ve diğer harcanan emekler için herkese yürekten teşekkürler..kısa zamanda tekrarlamak dileği ile...

Etiketler

murat abi, bu karede sineği nasıl yakaladın bea abi. büyüksün....
ilk baktığımda haluk abinin aracından fırlayan bir malzeme sandım. sonra bacaklarını görünce. aaaaaaaaaaaa bu bir sinek...

Sunu1.jpg

helal be levent.valla baktım baktım anlam veremedim..araçtan bir şey fırlamış diye gidip aracın üstüne baktım iyimi...güzel olmuş o sinek orda..

:D :D :D :D

;D ;D ;D ;D

sizden uçanda..kaçanda kurtulmuyor demekki... :D :D

eyvallah ismail bey....

eyvallah ismail abi...

Bizden de tesekkurler hazirlayip bizleri bir araya getiren , resimleyen , yeni tanistigimiz herkese teker teker tesekkur ederiz. Becerebilirsem yarin ben de bir kac resim yuklemeye calisacagim. Baska gezilerde gorusmek uzere.

Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana ayrıca teşekkür ederim. En güzel kısımlarını kaçırmışım. Kuma girmeyi çok istiyordum. Levent abi bir gün yanına geleyim de o kuma bende gireyim be abi...Çok güzeldi gezi çook.

turkergen' Alıntı:
Çok güzel bir geziydi..Yarısında geziye dahil olsam da çok keyif aldım. Önemli olan sizlerle tanışmaktı. Çokta iyi etmişim sizlerin yanına geldiğime..Herkese çok teşekkürler. Levent abi geziyi planladığın için sana ayrıca teşekkür ederim. En güzel kısımlarını kaçırmışım. Kuma girmeyi çok istiyordum. Levent abi bir gün yanına geleyim de o kuma bende gireyim be abi...Çok güzeldi gezi çook.

Geç görüşünce, ortam da kalabalık olunca fazla paylaşımda bulunamadık. Önümüzdeki günlerde bizim taraflarda bir gezide tekrar buluşmak üzere diyelim :smiley:

Fotoğrafların tamamını olmasa da bir kısmını Facebook albümü olarak da paylaşmış olayım:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150302096375789.356341.532275788&l=ee9b0e72db&type=1

Bu da kaçıranlar ve tekrar seyretmek isteyenler için :D bir önceki Salihli gezisi:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150223367630789.334968.532275788&l=b7725bdce0&type=1

Tanışmak beraber gezmek çok güzeldi, ailecek çok eğlendik, fotoğraflar da ayrıca çok güzel, aracın içindeyken geçmek istediğim yerlerin geçemeyeceğim gibi olduğunu hissedememişim, Başta Levent abime ve herkese çok teşekkür ederim.

Aynı programla bir de Karaburun taraflarına gezi yapalım, o tarafları bilen abilerim yol göstersinler :smiley:

Sağlıcakla

ozcour' Alıntı:
Tanışmak beraber gezmek çok güzeldi, ailecek çok eğlendik, fotoğraflar da ayrıca çok güzel, aracın içindeyken geçmek istediğim yerlerin geçemeyeceğim gibi olduğunu hissedememişim, Başta Levent abime ve herkese çok teşekkür ederim.
Aynı programla bir de Karaburun taraflarına gezi yapalım, o tarafları bilen abilerim yol göstersinler :smiley:
Sağlıcakla

Açık konuşmak gerekirse bana da dışarıdan baya hayalperest bir girişim gibi göründü ama söz konusu Land olunca büyük konuşmak istemedim :smiley: Yine de iyi denemeydi, geziye de heyecan geldi. Böyle olacak ki keyfi çıksın di mi ;)

turkergen' Alıntı:

türker kardeşim..birdahakine gelirsen ekip tamam olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR