Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,205
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Tabelalar öyle söylüyor gerçekten ve doğru söylüyor
Ama bende doğru söylüyorum. ;D

1.düzlüğe koşu yolunu kullanmadan patikaları kullanarak çıkmanız gerekiyor daha kısa mesafe için.
Alıntı yaptığınız mesajımda da bunu belirtmiştim zaten.

" Balçova Termal Otel önünden Koşu yoluna kadar olan mesafe = 1,7 Km
(Koşu yoluna orman içi patikadan ulaşmak şartı ile)
"
Anlıyorum. O patikada bir arkadaşımıza bisiklet çarptıktan sonra kullanmadık biz o patikayı.Dikkatli olmak lazım...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Termal Otel - Behzat Zirve - Halkapınar Doğa Yürüyüşü (04 Nisan 2010)

Bisiklet.?
Geçmiş olsun.

Bir çok kez bizde karşılaşmıştık bisiklet ile patikadan inenler ile.

Sağolun Bisikletlinin hatası ordan son sürat inilirmi. Zaten daracık patika

balçova nekadar güzel bir yermiş teşekkürler murat teşekkürler ömer

Ne demek efendim :smiley:
Biz teşekkür ederiz

TezzMertek' Alıntı:
Yürüyüş Mesafe Raporu;

Başlama Saati = 09:00
Yürüyüş Mola= 12:45 - 14:45
Yürüyüş Sonu= 18:00

Toplam Yürünen Saat = 7 saat.
Alınan Mesafe = 14 Km.

Parkurumuzun Google Earth üzerinde ki görünümü ;
[attachment=1]

86 - Behzat Halkapınar. kml dosyasını çift tıklarsanız ve Kişisel Bilgisayarınızda Google Earth Programı yüklü ise Sanal Doğa yürüyüşünü Pc başında yapabilirsiniz arkadaşlar.

bu parkurun çeyreğini (kilise kalıntılarının olduğu yer) gidip geldiğimde bile yorgunluktan ölmüştüm bunu tamamlasaydım geri dönemezdim sanırım (:smiley:

;D

Balçova Sanayi sitesinden başlayıp Termal Otelden çıksaydın ne olacaktı acaba.?

Bakınız;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21466.0

Muhteşem bir gezi olduğu fotoğraflardan belli oluyor...

Murat abi biz bu işlere daha yeni başladık senin gibi donanımlı ve deneyim sahibi değiliz ne yazık ki.

kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz umarız bir gün senin kondisyonunu ucundan kıyısından yakalarız o zaman gruba da katılıp beraber yürürüz :smiley:

Şimdi katılmalısın Gencer,

Grubumuz kalabalıklaştı ve yürüyüşleri 2 grup olarak yapabiliyoruz her hafta rahat rahat.

Şuan memleketteyim abi, döndüğümde de bulduğum ilk fırsatta geleceğim

Güzel bir etkinlik olmuş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR