KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Geziyi organize edenlerin ve fotoları cekenlerin elleri dert görmesin
saatlerdir fotolara bakıyorum
çok eglendiginiz bes belli umarım bu eglenceli buluşmalarda bende aranızda olabilirim
bir tanede bu tür organizazyonlar için
ileride bir arac edinicem sanırım git gide içime işliyor.
Bu görüntüleri görünce içim gitti valla
Ahmet bey
ben makinayı getirmediğinizi sanıyordum ne zaman çektiniz yahu hiç görmedim.
Elinize sağlık.
Birden bugün kar yukarda 15 santim olmuş dedi hani
Ahmet abi döndünüzmü?Evet Günay abi kar yagmış dün..Ben bu gün sapancada dagcı/oduncu bir abimle profosyonel off-roada çıkmayı planlıyorum,bi kaç tane meyva fidesi ekicem onları erken bitirirsem 51 model powerdodge ile odun çekiyor dagdan..Birçok yeri vinçle geçiyor o derece çamurlu yollardan gidiyor..Bakıcagız.
Günay Bey
Arabaya gizli kamera yerleştirdim, arada düğmeye basıp çekiyordum belli etmeden , bir kısmını yolda giderken çektim ama genelde arkadaşların çektiklerini paylaşacaklarına inadığım için fazla ortalığa çıkarmadım.
Bireden Bey,
Akşam döndüm, salı tekrar gidiyorum, şu an İstanbudayım ben bugün geleceğim maşukiyeye ama telefonlaşalım . birşeyler yaparız belki
ahmet abi selam senin bu sayfadaki resimlerde bir defendır arac var kimin aracı abi ben forumda yeni oldugum için aracların sahiplerine yabancıyım defendırları cok beyenirim özellikleri hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum
saygılarımla