çok komik bi yerde batmış gibi
Kartalkaya'da Audi standı kurulmuş, standın hemen yanından geçen yolda bi Audi quattro, 2-3 cm. karda saplandı stand görevlileri için bayağı kötü bir durum anlat bakalım şimdi derdini ;D ;D
quattro çok başarılı bir sistem ama incecik yanaklarla ve yanlış lastikle çöpe atmış oluyorsunuz bu sistemi :-\
Birden Merhaba...
O taraflarda (tepe ve yaylalarda) hava, zemin ve yol durumları nasıl? Kar var mı? Bizi bilgilendirir misin?
Malum, istasyonumuz sensin...
Sevgiler.
Birden Merhaba...
O taraflarda (tepe ve yaylalarda) hava, zemin ve yol durumları nasıl? Kar var mı? Bizi bilgilendirir misin?
Malum, istasyonumuz sensin...
Sevgiler.
Ah be Mustafa abi..Sürgündeyim..Bodruma Tayin oldum .Artık devamlı buradayım 15 günde 2 gün İzmitte olabilecegim.Arabamdan ve daglardan ayrı düştüm :'(.Dagda 50 santim kar varmış kulubeye giden yol kapanmış.. :'( Ama orda Mesut ve Günay abi var Benim yoklugumu aratmıyacaklardır..
bu hafta istanbuldan fotokritik sitesinden bir grup kartepeye gezi düzenliyor yaklaşık 15 kişiler minübüsle gelicekler sanırım ama heralde yukarıya kadar çıkamıyacaklar
bence o kadar da kötü değil, deniz, güneş, katamaran ve hatta hatırladığım kadarıyla atlar da vardı oralarda, bunların üstüne bi ruslar......Oooooo buna sürgün denmemeli bence, zaten iki haftada bir buralarda olacaksın....hem bellimi olur, birde bakmışsınız biz gitmişiz Birden in yanına....Olurmu Birden? bi camp organizasyonu yapamazmıyız o taraflara?