Herkese merhaba..İlk giriş bölümü güzel olmamış..İlk önce katılanların listesi ve rotalar ile ilgili bölüm yazılmalıydı ki , geziye bakanlar konuyu toparlayabilsin..Giriş.. gelişme...sonuç..
Daha önce nice örnekleri var...Diye düşünüyorum
Herkese merhaba..İlk giriş bölümü güzel olmamış..İlk önce katılanların listesi ve rotalar ile ilgili bölüm yazılmalıydı ki , geziye bakanlar konuyu toparlayabilsin..Giriş.. gelişme...sonuç..
Daha önce nice örnekleri var...Diye düşünüyorum
Evet ya bende katılıyorum Ugur'a...Buraya ilk defa giren biri fikir aşamasından bitiş aşamasına kadar tüm organizasyonu görmesi gerekir diye düşünüyorum..
Yücel geçmiş olsun,dağıtmışsın 'pamuk prenses'i...Aslında bunda biraz benimde payım war,üzgünüm...Yine seni gaza getirip kaçmış gibi oldum ama gelemedim işte...Birtürlü Kartepe gezileri bana kısmet olmuyor :-\
Elbetteki senin canın sağolsun ama başladığı günden beri -artık şanssızlık mı diyeyim acemilik mi- her geziden sonra soluğu Kartal oto san.da alan biri olarak sanki benim başıma gelmiş gibi hissettim...epeydir dicimonu zorlamadım,Kartal'daki arkadaşlar sağlığımdan şüphe etmiştir
zaten arabayı dukkandan cıkarır cıkarmaz ılk ısım resımlerını cekmek olacak .eskı ve yenı yapılmıs halıyle olan resımlerını koyacagım.bana hastalıgı damardan ve tedavısı olmayacak sekılde bulastırdınız.ılk gezıde boyle oluyorsa sonrasından ne olur ???? bende korkuyorum ;D
HRV (Hummer Recovery Vehicle) ünvanından sonra şimdi yeni bir ünvan daha kazandı demek defender... QRV ;D Bir de fotoğraf varsa elinizde olaya ilişkin yedi düvele yayılır bu olay artık
afiyet şeker olsun bal olsun arkadaşlar birden abi ben gelemedim ama ellerin dert görmesin süper organizasyon kısmetse bayramdan 1-2 gün önce bayramlaşmaya gelicem kartepeye seni bulabilirsem orda.
yücel baba sibirya kaplanıyla niye gitmedin yaw beyaz güvercine geçmiş olsun üşütmüş biraz ;D
yaw hakan nerdesin acil kanamalı bir gezenbilir için hergruptan fotoğrafa ihtiyaç vardır ;D tamam diğer arkadaşlarında eline sağlık ama hocam hadi kasap önündeki kedi gibi bekliyorum burda
şuana kadarki fotoğraflardan çok keyifli ama az karlı tipili geçmiş sanırım ;D