Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 293
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,503
Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Şaka bir yana hayırlısı Birden...Aniden gelişti herhalde..Hayatın devamı için önce iş tabiiki....
Hakkında iyisi ne ise o olsun :smiley:

Etiketler

Teşekkür ederim arkadaşlar..Herzaman beklerim..Havalar ısınsın,sezon açılsın yeterki..

Yaşam böyle bir şey işte... Hayırlısı olsun. Sen tanıdığım kadarı ile, her yerde kendini iyi hissettirecek hoşluklar bulabilecek kapasitede birisisin. O bölge de bir cennet aslında... Bu taraflara gelirken bizi haberdar edersin herhalde. Sağlıcakla kal.

MK51' Alıntı:
Yaşam böyle bir şey işte... Hayırlısı olsun. Sen tanıdığım kadarı ile, her yerde kendini iyi hissettirecek hoşluklar bulabilecek kapasitede birisisin. O bölge de bir cennet aslında... Bu taraflara gelirken bizi haberdar edersin herhalde. Sağlıcakla kal.

Teşekkürler Mustafa abi.Gelmeden önce programı yaparız.Daha tam yerleşemedim..Sonrasında paylaşacagız burdaki ortamı tüm dostlarla...

olmadı birden abi bu bodrum işi hiç olmadı senin için hayırlısı olsunda kartepe ve bölgesi için ben kimden bilgi nasiplenicem şimdi bari bir iki gezebilseydim seninle abicim kısmette ne varsa o yaşanıyo demekki bak gps bile kurdum arabaya notları alıcaktım seninle 3 sene bekliycez ciddi ciddi(tabi ben bu çalışmaya ölmez sağ kalırsam işten yeni geldim bu arada) tekrar hayırlısı olsun abi bodruma yolumuz düşerse görüşmek üzere(sade ve içten üslübunla bize bodrum keşiflerinide aktarırsan sevinirim selamlar.

Fatih..Bayramda oradayım..15 günde bir oradayım..Hem oradayım hem buradayım..Ben ayda iki kez karayolu ile İngiltereye 2 sene non stop gitmiş adamım..Çok antremanlıyım gezme konusunda..Hiç üşenmem düşük hızlarda saatlerce araba sürebilir ve bundan çok keyif alırım..yeterki hoşuma giden müzikler olsun fonda...Ani karar verir kati netice alırım...O yüzden daha çoook görüşürüz Kartepede..Hem ben olmasamda orda Mesut ve Günay abi var sen bi gel bi tanış önce sonra endişelenirsin.. :smiley:

valla birden abi senin çin hayırlısı neyse o olsun
yarın işleri bitirir bitirmez solugu kırkpınarda alıcam
şöminemi yakıp keyfini çıkarııcam.ertesi günde oglumla temiz havanın bagrına ist arka bahçesini ziyarete gitmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı
selamlar

Mehmet Cumartesi bir sogucak niyetimiz var gibi..Buralarda olursanız sizide alalım..

o zaman sapanca yolunu mu kullanacağız... :D : D :D (zorla kendi mi davet ettirmeye çalışıyorum..)

Ayıp ettin Fahri..Dileyen herkes katılabilir yaylalar hepimizin..Biz burada hergün dagdayız yeterki vaktimiz olsun..Grup olarak henüz bir organizasyon yok..menekşe yaylası ile ilgili Mert'in bir fikri var ama henüz net degil..

İstanbul gurubu Şile'ye gitmek istiyor, herhalde bu sefer Şile'de takılırız, sizi alalım bu sefer bu tarafa Birden abi :smiley: hep kar offroadu yapıyosunuz biraz çamur lazım size :smiley:

Deep' Alıntı:
İstanbul gurubu Şile'ye gitmek istiyor, herhalde bu sefer Şile'de takılırız, sizi alalım bu sefer bu tarafa Birden abi :smiley: hep kar offroadu yapıyosunuz biraz çamur lazım size :smiley:

Sagol Mert..Biz biraz daha karda idman yapalımda sonra çamurda koşarız..Cumartesi burdan bir kaç arkadaş Sogucak yada suadiye üstünde dolaşalım diyoruz kar piknigi formunda...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR