Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
yettim orda sorun yoktu ama araba asfaltta gezinmeye başladı, uyum sorunu yaşıyoruz şehre bu arada arabada bir adet kırmızı bi bişi buldum, şal dedikleri şeye benziyodu sabah camları onla silerim artık
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Serdar sana da ayrıca teşekkürler. Hem tüm gün aracında misafir ettin hemide karnımızı doyurdun
Eline yüreğine sağlık.
O kırmızı şey Hilal'in olsa gerek. Benim pek öyle kızsal objelerim yok ;D
afagan' Alıntı:
yettim orda sorun yoktu ama araba asfaltta gezinmeye başladı, uyum sorunu yaşıyoruz şehre bu arada arabada bir adet kırmızı bi bişi buldum, şal dedikleri şeye benziyodu sabah camları onla silerim artık
eftaLYa' Alıntı:
Serdar sana da ayrıca teşekkürler. Hem tüm gün aracında misafir ettin hemide karnımızı doyurdun
Eline yüreğine sağlık.
O kırmızı şey Hilal'in olsa gerek. Benim pek öyle kızsal objelerim yok ;D
emeği geçen tüm arkadaşlara, başta Ahmet bey ve Hasan bey olmak üzere çok teşekkürler.belleklerimize kazınan bu güzel günün son olmamasını diliyoruz...selam ve sevgiler...bordo suzuki ...olcayto