Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Günün Kahramanları ;
Ve de bitti.. 242 fotoğraf Elimden geldiğince çok çok kötü olanlar dışında fotoğraf elememeye çalıştım. Umarım atladığım araç olmamıştır. Oldu ise birdaha ki gezide alacaklı yazsın kendini ve bana hatırlatsın lütfen..
Haldun abi.. Tampon için tekrar özür. İnce narin bedenim o aradan geçer sandımdı
Gezide öncelikli emek sahibi Ahmet(arwin) ve Hasan'a(pancarmotorcu) bir kez daha teşekkürler. Başından sonuna çok keyif aldım. Sorunsuz, eğlenceli, aile ortamında bir geziydi..
Devamı ne zaman
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Esracım tampon mampon fani şeyler geçmiş zaman olurki hayali cihana değer bu karalerle avunacağız ileriki zamanlarda sağ olursak ellerine yüreğine sağlık tekrar teşekkürler...
esra, gerçekten müthiş kareler.. olan biten ancak bu kadar güzel fotoromana dönüşebilirdi.. eline koluna gözüne objektifine sağlık.. bayıldım karelere.. ahmet ve hasan beylere de özverileri ve her şeyin yolunda gitmesi için gösterdikleri çabalardan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.. tekrar bir araya gelme dileğiyle..