metin selam yanlış hatırlamıyorsam sen de bı ara arka kapıyı açıkken arabaya tutunup zıplıyordun araç devrilmesin diye )
saol tekrar görüşmek üzere
[/quote]
selam abim baktım olcak gibi diil bi el atim dedim bende abilerimle beraber
motorcu kardeşimizin ayağına uyguladığımız atelin fotoğrafları yok mu? olan varsa buraya ekleyelim. benzer durumla karşılaşılması halinde referans olur. tabi birde brandayla yapılan sedyede çok önemli.
motorcu kardeşimizin ayağına uyguladığımız atelin fotoğrafları yok mu? olan varsa buraya ekleyelim. benzer durumla karşılaşılması halinde referans olur. tabi birde brandayla yapılan sedyede çok önemli.
hakancım motorcu arkadaşımızın başına gelen ( diz dönmesi ) ve orada yapılan uygulamayla aslında ilk yardım konusunda eğitim almanın ne kadar önemli olduğu bir kere daha ortaya çıkmış oldu. konu ile ilgili fotoğraf gelirse yada gelmese bile sen bu konuyu arama kurtarma kısmına da yazabilirsen ordada bu onunun önemini vurgulamış oluruz birkez daha.
yaralanma olayını merak eden olur ,bizden ayrı bir gurup moto kuroscu arkadaşlardan birisinin,motordan düşmesi sonucu,bacagında sakatlık oldu ,hakan bulu ve ozan arkadaşlarımız ilk müdaheleyi yaparak,motorcuyu asfalta kadar ulaştırıp ambulansla hastaneye sev ettiler,şu an aldıgımız habere göre motorcu arkadaş iyiymiş
merhaba kaza geçiren şakir arkadasın ailesini benım telden aramışlar tesadufen bugun numarayı aradım gayet iyiymiş teşekkurlerini iletti yardımcı deynek ile kolayca işlerini hallediyormuş bu arada dizi çıkmış ve yerine oturmuş bilginize